Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudod hány óránként kell állítani szelepet FC450-en?
Hát ha jól emlékszem az évjáratra akkor nekem azt mondták 96 előtti lc4-et nem szabad venni.
Husabergel csak annak vannak gondjai, aki nem ért hozzá! Husqvarnához is van minden, csak nem mindegy hol keresik!
ja
ohh emberek valakinek keljen már a guma változott a felállás 12 ezer ért a 2 db első és a hátsó SZAL A 3DB EGGYÜTT 12EZER
jók lettek volna ezek a gumik a cr 250 re de hát sajna még kell a pénz a crm javíttatásához
az már nehezebb pár kilóval...
550essle kényelmsebb a stopie
igaz, de miert nem akkor a 650es?
de,kellene...husaberg fs550
hát kb, egy sulycsoport... neme rőgépek, de el lehet velük játszani azért, meg városba jobb gép nem is kellene
cbr
akkor annyi
akkor erősebb a crb125 nél
13,5 gyári kipuval
akkor 8
nem 5 lóerő
gumizunk
igy látatlanba nemtom...lehet hogy perselyezni kell...35-40 ből megvan a persely+dugószet
ja és mennyibe lenne egy ilyen mutatvány?
szasztok...nagy baj van megégett a dugo a mociban és a hengerben is lett egy kis bibi
Nem nagy karcok meg minden,hanem a leömlöknél vagy hogy hivják ott lett 2kis folt ami érezhetö
Most akkor hüvelyezés lesz?
pfff..ennél szarabb motorokat ki se nézhettél volna
azt a husqvarnát haggyuk...a 2006os hoz sincs alkarész...nem hogy ehez...pfff
Zsolt 3 hónapja vár alkatrészre a 2006os te450 hez...
xt125..5lóerő..
94es ktm...ahoz sincs semmi alkatrész...
Na eladtam a wr-t. Sajnálom a gépet nem kicsit, mert jó volt, de eljött a csere ideje. Buktam is rajta valamennyit, de mondjuk ez az a sport amiből sosem lehet jól kijönni...
Azért az nem rossz pont, hogy az elmúlt egy évben egyszer sem hagyott ott sehol, pedig majd" minden héten járkáltam vele esőben/porban/mocsokban.

De új nap kel fel, ha ma sikerül kistehert szerezzek akkor el is hozom az utódod egy 2005-ös FC450-et. A legszebb az egészben, hogy ugyanattól a bandától veszem akiktől a WR-t is tavaly Teljesen véletlenül jött össze a dolog, egy másik Husit akartam, és felhívtam a WR előző tulaját (Promotos) adjon már tanácsot...le is beszélt az FE501-ről, de ajánlotta egy cimboráját aki eladja az FC-t...
Yoo bazze.

Örülök mint majom a faszának. Van egy tag aki elviszi az én kis mandarinomat 600 ba
Sajna a 640 lc4 cserebere nem jött össze.... kiderült hogy arra soha nem szülök rendszámot... pedig az köll.

Itt van pár drágaszág akikel szemezek... Szavazatokat kérek :D:
te-610
xt[/L
[L=
http://www.kepesmotor.hu/ktm/i...]szív
emcsücske
ajjaj, nem bíztató
de azért nézd meg a vázban a rögzítését a blokknak
Mi a geccivan?
ENNYÉM SEM KÉSZÜL KEREREKET EL KELL VINNEM A 22.BE
Hajtókar?
gumizok Kakucsra