ohh emberek valakinek keljen már a guma változott a felállás 12 ezer ért a 2 db első és a hátsó SZAL A 3DB EGGYÜTT 12EZER
jók lettek volna ezek a gumik a cr 250 re de hát sajna még kell a pénz a crm javíttatásához
szasztok...nagy baj van megégett a dugo a mociban és a hengerben is lett egy kis bibi
Nem nagy karcok meg minden,hanem a leömlöknél vagy hogy hivják ott lett 2kis folt ami érezhetö
Most akkor hüvelyezés lesz?
pfff..ennél szarabb motorokat ki se nézhettél volna
azt a husqvarnát haggyuk...a 2006os hoz sincs alkarész...nem hogy ehez...pfff
Zsolt 3 hónapja vár alkatrészre a 2006os te450 hez...
xt125..5lóerő..
94es ktm...ahoz sincs semmi alkatrész...
Na eladtam a wr-t. Sajnálom a gépet nem kicsit, mert jó volt, de eljött a csere ideje. Buktam is rajta valamennyit, de mondjuk ez az a sport amiből sosem lehet jól kijönni...
Azért az nem rossz pont, hogy az elmúlt egy évben egyszer sem hagyott ott sehol, pedig majd" minden héten járkáltam vele esőben/porban/mocsokban.
De új nap kel fel, ha ma sikerül kistehert szerezzek akkor el is hozom az utódod egy 2005-ös FC450-et. A legszebb az egészben, hogy ugyanattól a bandától veszem akiktől a WR-t is tavaly Teljesen véletlenül jött össze a dolog, egy másik Husit akartam, és felhívtam a WR előző tulaját (Promotos) adjon már tanácsot...le is beszélt az FE501-ről, de ajánlotta egy cimboráját aki eladja az FC-t...
Örülök mint majom a faszának. Van egy tag aki elviszi az én kis mandarinomat 600 ba
Sajna a 640 lc4 cserebere nem jött össze.... kiderült hogy arra soha nem szülök rendszámot... pedig az köll.
jók lettek volna ezek a gumik a cr 250 re de hát sajna még kell a pénz a crm javíttatásához
550essle kényelmsebb a stopie
akkor erősebb a crb125 nél
Nem nagy karcok meg minden,hanem a leömlöknél vagy hogy hivják ott lett 2kis folt ami érezhetö
Most akkor hüvelyezés lesz?
azt a husqvarnát haggyuk...a 2006os hoz sincs alkarész...nem hogy ehez...pfff
Zsolt 3 hónapja vár alkatrészre a 2006os te450 hez...
xt125..5lóerő..
94es ktm...ahoz sincs semmi alkatrész...
Azért az nem rossz pont, hogy az elmúlt egy évben egyszer sem hagyott ott sehol, pedig majd" minden héten járkáltam vele esőben/porban/mocsokban.
De új nap kel fel, ha ma sikerül kistehert szerezzek akkor el is hozom az utódod egy 2005-ös FC450-et. A legszebb az egészben, hogy ugyanattól a bandától veszem akiktől a WR-t is tavaly
Örülök mint majom a faszának. Van egy tag aki elviszi az én kis mandarinomat 600 ba
Sajna a 640 lc4 cserebere nem jött össze.... kiderült hogy arra soha nem szülök rendszámot... pedig az köll.
Itt van pár drágaszág akikel szemezek... Szavazatokat kérek :D:
te-610
xt[/L
[L=http://www.kepesmotor.hu/ktm/i...]szív
emcsücske
de azért nézd meg a vázban a rögzítését a blokknak
ENNYÉM SEM KÉSZÜL KEREREKET EL KELL VINNEM A 22.BE