Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A múlt hétre lett egy emelkedőn egy új púp. Utána meg mélyen kiszedték a talajt. A túravezetőnk, szegény Zsolti, akkorát esett rajta, hogy rossz volt nézni. Rendes szaltó előre. Pedig tud a srác, csak rutinból ment. És minden alkalomra jut valami meglepi
hihi elmehetnek a sunyiba a lődöző nemnormális emberkék, meg akik hegyes karokat tesznek az erdőbe...meg a ződek is...akkor amit ők csin milyen viselkedésre vall?sztem nem normális ...
pedig én szeretem a környezetem és vigyázok rá...meg nem szemetelek...mint az öltönyös bömcis uriember..csomitartobol előkapos szemeteszsákocskájával...erdő szélén kiborigatos...t*skooo
A barom
Nacsa PHONE - önt is bármikor felhívhatja
Most kelté fel? Mer ehhez jó pihentnek kell lenni
Mi büdös köcsög parasztok vagyunk, csak ismerjük a vidéket . Meg tudással pótoljuk a kopott gumit
egyszerű földi halando mik vtok ti orkok?hihi
Az én nyunyukim se hangos, amíg nem nyit a póver, mint egy szimó, olyan. De nem ez a lényeg, hanem a gyors átjutás az akadályokon
Skywalker LAJOS
ez jutott eszembe
Na jó de a bicxiklis gondolom nem 125,5 decibeles kipuffal jár.
Mondjuk mi ölég messze járunk a civilizált vidéktől. És nehéz oda eccerű földi halandónak bejönni
Má megin egy bitang. Ez kirángattya a beled és körbetekeri rajtad
A városban a jard se nagyon foglalkozik velünk. Múltkor láttam, hogy egy bicajos is eltekert előlük
nya igen...
Lehet. Erdő meg domb van errefelé bőven, istennek hála. Nem hiszem, hogy sok esélyük van minket megfogni. Bár Zozinak lehet más a véleménye erről
Én most jőttem haza a városban hasitottam egy kicsit, fordulok á mondom világitsuk az eget kicsit jőn szembe egy autó némá mondom ez se taxi de van lámpa a tetején gyors dobbtam egy jobbost oszt másik irányból mentem egy kőrt a városban.
Lehet, csak kitalálta valaki, mert én nem kergetnék lóval egy akrás kátéemet
lehet nem egy erdőben jártatok...
A pufogót nem tudom, de érdekes, mert mi egy pónilovat se láttunk. A falubeliek meg rendesen meg voltak riadva...
Tudod, ez egy ok lehetne megint, hogy a puskával hadonásszon a köcsög vadász. Egyébként máskor se mehetnél erdőbe, csak gyalog (még biciklivel se), és tényleg szeretnénk még sokáis űzni ezt a sportot
EU4-es
1 lóerős lóval küldték ?
biztos környezet barát pufogójuk volt.