A múlt hétre lett egy emelkedőn egy új púp. Utána meg mélyen kiszedték a talajt. A túravezetőnk, szegény Zsolti, akkorát esett rajta, hogy rossz volt nézni. Rendes szaltó előre. Pedig tud a srác, csak rutinból ment. És minden alkalomra jut valami meglepi
hihi elmehetnek a sunyiba a lődöző nemnormális emberkék, meg akik hegyes karokat tesznek az erdőbe...meg a ződek is...akkor amit ők csin milyen viselkedésre vall?sztem nem normális ...
pedig én szeretem a környezetem és vigyázok rá...meg nem szemetelek...mint az öltönyös bömcis uriember..csomitartobol előkapos szemeteszsákocskájával...erdő szélén kiborigatos...t*skooo
Én most jőttem haza a városban hasitottam egy kicsit, fordulok á mondom világitsuk az eget kicsit jőn szembe egy autó némá mondom ez se taxi de van lámpa a tetején gyors dobbtam egy jobbost oszt másik irányból mentem egy kőrt a városban.
Tudod, ez egy ok lehetne megint, hogy a puskával hadonásszon a köcsög vadász. Egyébként máskor se mehetnél erdőbe, csak gyalog (még biciklivel se), és tényleg szeretnénk még sokáis űzni ezt a sportot
pedig én szeretem a környezetem és vigyázok rá...meg nem szemetelek...mint az öltönyös bömcis uriember..csomitartobol előkapos szemeteszsákocskájával...erdő szélén kiborigatos...t*skooo
ez jutott eszembe