csak arra amire a fizika is ....de a ktm-nél fontos mert amikor hidegen teletöltöd utána tágul a víz a melegtől ...ezzel nincs is baj mert a hűtősapka elengedi a fölös vizet mikor már forró......csak ezután hazamennek emberek és megint teletöltik hidegen ............úgyhogy nem kell erőltetni a rendszert ...főleg ktm-nél a vízpumpaszimmeringeket nagyban kíméli ha nincs tele , de ez a gyári könyvbe is benne .... ja meg a hűtőventillátor...főleg mi olyan hűtőfolyadékot használunk ami még 10 fokkal lejjebb tudja hozni a vízhőmérsékletet ...ez akkor jó ha egyhelyben camel trophy-zol és nincs szél ami hűtene .........így még örökösebb a cucc !
az áhított aprilia tuonod vazz megnéztem az előző km órát ami a motoromon volt..életre keltettem,hát,van bőven km a gépben ,meg még ki tudja mennyi nincs benne... na sebaj,ezeket úgyis újítgatni kell
gyurika mi tudtuk , hogy tucc
amúgy milyen motor amit legyaláztál? egy haverom 2.5 éves gyereke az így kérdezi a mi ezt... apa bijezaz ? tehát gyurikám bijezaz motor mögötted ?
de Zozi,mostanság jobban kedvelem a burger kinget,szóval készülj, mert Tetűbányán csak meki van. :D keress a közelben burger kinget hogy jót tegyél egy rokkant emberrel Amúgy Zé,a kedvenc motorodat is hátra szorítottam
na szewa spy kolléga! holnap nagy nap! most tettem scott szemcsimbe új ablakot mert karcos volt már a régi ! eddig is jól mentem most meg , hogy látni is fogok
hát nagyon szeretnék menni és több mint valoszinü,hogy megyek...
váááá már alig várom biztos sok jo csipa lesz ott...
gerre meg gyalog turán van,szerintem nemsoká itthol lesz
igen ...gyere te is
felugrassz a vonata aztán már itt is vagy olcsóbol ...aztán telefonálsz és kimegyünk éted az állomásra ne szarj be gyere ! mi bajod lehet ?
lesz egy jó hétvégéd ....meg motorok között meg emberekkel is megismerkedsz egy két ezrest megér az utazás ...itt meg majd meghívlak egy sörre vagy egy hamburgerre /tényleg gerreével mi lehet?/
ne félj nem hagyunk éhenveszni esetleg se
gyurika mi tudtuk , hogy tucc
amúgy milyen motor amit legyaláztál? egy haverom 2.5 éves gyereke az így kérdezi a mi ezt... apa bijezaz ?
váááá már alig várom
gerre meg gyalog turán van,szerintem nemsoká itthol lesz
felugrassz a vonata aztán már itt is vagy olcsóbol ...aztán telefonálsz és kimegyünk éted az állomásra ne szarj be gyere ! mi bajod lehet ?
lesz egy jó hétvégéd ....meg motorok között meg emberekkel is megismerkedsz egy két ezrest megér az utazás ...itt meg majd meghívlak egy sörre vagy egy hamburgerre /tényleg gerreével mi lehet?/
ne félj nem hagyunk éhenveszni esetleg se