itt siofokon megcsinaltuk
egesz jo lett 1.4 km 15 meteres a nagyasztal kicsit homok kicsit agyag es a nagy elonye hogy 2 km re van tolem
ez egyben a hatranya is mert hallom ha van lent valaki es nem birok magammal
bekel jonnom az udvarrol vagy lemenni :)
most a crosspalyara kattantam ra nagyon
mivel egesz nyaron nem lehetett osszeszedni a bandat ezert maradt az egyszemelyes motorozas palyan neha egy kis enduro de szigoruan csak eso utan hogy ertelme legyen
Sajna vannak ilyenek. Gödröket ásnak, meg derékmagasságban vágják ki a fát és döntik az utunkba. De ezeket megoldjuk. Durvább még nem volt, talán nem is lesz. Bár én nem értem, mért jó, hogy új nyom kitaposására kényszerítenek minket. Hiszen csak nem gondolja, hogy ha bedönt egy fát, akkor ott letáborozunk örökre. Hát kikerüljük, és azzal újabb természetkárosítás képződik
pont a napokba vettem at a 96-os vb -t ami a tv-be ment
tortelli es a tobbiek csupa 2t még
egesz jo lett 1.4 km 15 meteres a nagyasztal kicsit homok kicsit agyag es a nagy elonye hogy 2 km re van tolem
ez egyben a hatranya is mert hallom ha van lent valaki es nem birok magammal
bekel jonnom az udvarrol vagy lemenni :)
mivel egesz nyaron nem lehetett osszeszedni a bandat ezert maradt az egyszemelyes motorozas palyan neha egy kis enduro de szigoruan csak eso utan hogy ertelme legyen
bar a multkor mar a felderitoben huztam neki azt le is szedett a kereszbe dolt fa a motorrol
hat igen veszelyes hely a kaposvari erdo
de azert nem lett komolyabb baja remelem