Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na kijez az az asztalon?
vaszki egy spannal/vagy többel én is bevállalnám,de magamba menne a faszom,este megbasz a rézfaszu bagoly,vagy rámtámad a korhatfejü hintalo azt nekems zarral meszeltek
menne afaszom
el camino ...szent jakab útja ...egy zarándokút spanyolhonban ...nyolcszázvalamennyi kilométer gyalogszerrel...elmélkedhetsz közben ..... feladat végigmenni rajta ...
te hol vagy most?
osztan hát ez mso tohgy van?full magadba gyalogolsz ott kin a faszomba?
torrente nincs ott?
Ja sztem se viszem a hatamoñ haza kudjetek 1 japañ kurvat 4 nap mulva Leoñba erek oda kuggyetek..
de
vazze jo volna már veretnie 1et
Aztat adja ñeked a joisteñ... eñ meg lopok itt egz gas gast oszt a hatamoñ hazaviszem ha mañ ktmem ñiñcsen masodjara ma csak ñem furdok be vele
1-1,5 Bár,de ez terepfüggő!
szisztok, milyen guminyomás kell előre ill. hátra endurózáshoz?
szevasz májsztro,mi a pálya? az lc4ed elloptam és én már az egész segédávat elhajlitottma a sok egykroban
HAJRÁ GERRE!
Szevasztok gyermekeim az urban... 12ñap alatt megtettem 385km-ert a sajat labaimoñ es meg vañ ugyañeññyi meg 1 kicsit tobb az ido 27 fok es ñapos kitartok ha a farkam elhagzom akkor is
mi is mentünk el egyszer ricsiékkel egy filmforgatás mellett
ott csak 3 an voltak
2 pasi 1 csaj
na mivan?
bájos egy jelenet lehetett,,,
itt egy pár kép
szewa
Csákesz
Igy vakon nem igazán!
ja majd elfelejtettem ...aki idevalósi endurista az vágja hol a hely de nem az a lényeg ....hanem az , hogy gurulunk le mogyorósbányára és a focipályájuknál lyukadtunk ki az erdőből...és kicsit távolabb egy dombon apácáknak és valami fwehér csuhába ötözött emberek érdekes pózban ..........
filmfelvétel volt .......még a felszopók is megijedtek az akrapovic hangjától
érdekelne esetleg?