Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az. Szaporodjunk.
Mi úgy 95%-ban fák között megyünk, úgyhogy jó lessz aaaz. CSak egy a gáz, tegnap má írtam, szarvasbőgés van. DU 3 után MINDENKINEK tilos az erdőbe menni
képet kaphatunk?
Sziasztok, tegnap haverral vettünk egy CRM 250-et és nekem egy KDX 250-et.....
Nagyon állat kis gépek, ma sikerült is párszor esni de nagyon teccik az endurózás.
ilyet találtam én is de csak erdőben.
Az erdő mélyén lesz azért. Nem akkora mint november végén, de sztem nagyon jól fog most a talaj. Pont a por meg sár közti átmenet. Ez az, amit kár kihagyni
Énnálam a következő a gyógyhatású készítmények listája: Házipálinka, akácméz. Ezekkel, illetve rumosteával kombinálva szinte bármi elmúlik. Volt egy ismerősöm, aki rákos lett. Évekig élt vele pálinkával. Amikor az orvos eltiltotta, már csak kábé 3 hónapot élt szegény. Az alkohol valszeg gátolta a rákos sejtek terjedését
Én ma nem nagyon találtam még az ártérben is csak pici volt.
Az bizony. Úgyhogy holnap sarazás
Háj cimbi akó ez gyógy kúra volt tényleg.
na én is taknyos vagyok.....de ha ilyen faszán bevállt a pálesz akkor gyorsan megcsapolom nagyfater alma,szilva és körte készletét
megnézzük melyikkel mulik el előbb
Háj evribodi! Pálesznek annyi, de van sör! És a köhögés meg a takony is elmúlt. Mit nekem neocitrán
meglepő, hogy túlélték
láttátok a lamborghini vs. porsche témát? szépen rákúrtak
okt 6 gasgas jamboree. 4én veszik le a kötést,meglátjuk...ma levettem a kötést,de nem tudom kinyujtani se a karom
az nem jó még mindig
bárcsak ott lehetnék ehelyett itthon ülök,fexem,szenvedek
demonstráción vagytok, vagy mi a stájsz?
helló!
na felkészültem az őszi/téli szezonra, crossgumi meg lánckerekek mentek a gépre!
ugyhogy megyek is nemsokára megnézem hogyan viselkedik! mindenkinek jó motorozást!
morgen fiuck!
látom este nagyon a "gyógyulás útjára" léptetek
Tsákány. Újra gépezés, újra pálesz. Má nemsok maratt
Tsákány
akkó jóvan akkó jócakát.
Húú Pro-pain de szarrr.
Jó étvágyat. Én meg az előbb eltévettem a kégliben, tehát elmegyek alunnyi. Jóccakát