Mi úgy 95%-ban fák között megyünk, úgyhogy jó lessz aaaz. CSak egy a gáz, tegnap má írtam, szarvasbőgés van. DU 3 után MINDENKINEK tilos az erdőbe menni
Sziasztok, tegnap haverral vettünk egy CRM 250-et és nekem egy KDX 250-et.....
Nagyon állat kis gépek, ma sikerült is párszor esni de nagyon teccik az endurózás.
Az erdő mélyén lesz azért. Nem akkora mint november végén, de sztem nagyon jól fog most a talaj. Pont a por meg sár közti átmenet. Ez az, amit kár kihagyni
Énnálam a következő a gyógyhatású készítmények listája: Házipálinka, akácméz. Ezekkel, illetve rumosteával kombinálva szinte bármi elmúlik. Volt egy ismerősöm, aki rákos lett. Évekig élt vele pálinkával. Amikor az orvos eltiltotta, már csak kábé 3 hónapot élt szegény. Az alkohol valszeg gátolta a rákos sejtek terjedését
na én is taknyos vagyok.....de ha ilyen faszán bevállt a pálesz akkor gyorsan megcsapolom nagyfater alma,szilva és körte készletét
megnézzük melyikkel mulik el előbb
helló!
na felkészültem az őszi/téli szezonra, crossgumi meg lánckerekek mentek a gépre!
ugyhogy megyek is nemsokára megnézem hogyan viselkedik! mindenkinek jó motorozást!
Nagyon állat kis gépek, ma sikerült is párszor esni de nagyon teccik az endurózás.
megnézzük melyikkel mulik el előbb
na felkészültem az őszi/téli szezonra, crossgumi meg lánckerekek mentek a gépre!
ugyhogy megyek is nemsokára megnézem hogyan viselkedik!
látom este nagyon a "gyógyulás útjára" léptetek