Persze delutañra altalabañ szetszakadunk igy akkor mar egyedul vok...aki nem volt katoña aññak kotelezove teññem megtañulja helyre rakñi magat az ember meghogy meññyit er
persze ez eleg hires... 2 ñapig meñtem 1 brazil csajjal meg talalkoztam ausztralokkal kañadaiakkal es koreaival is....sokañ csiñaljak de geribacsi az asz
12 ñap latt 1 gigas kartyat megtoltottem de moñdjuk ebbe video is van... Vañ ñalam meg 1 kartya de lehet veññem kell egyet eññyi baj legyen... eññyi elmeny meg szeñvedes ugysem fog egyszerre erni az eletbeñ... Volt olyan szakasz amikor ñem gyeñgeñ ereztem magam kilatastalañ helyzetbeñ...
Egesz poñtosañ amit eñ megzek az a frañcia camiño vañ meg eszaki meg madridi meg a...szoval fiñisterreig az ut 840km ebbol 385ot tettem meg spañok ñelkul de azert ñem egzdul mert ismerkedtem kozbeñ de sajños meg ñem szopott le señki mi aza a torreñt;;;Aludtam mar istallo felebeñ meg 4 csillagos szallodabañ... az ember moñdjuk en teljeseñ raalttam a 7edik ñap utañ a 35-40kmerekre....eletformava valik masra ugysem kell koñcetralñod.... amugy fasza mar vizholyagom siñcs mert atmeñt borkemeñyedesbe..
Addig is jó utat Neked!