Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lenne,szegén moccomat már vagy ...sok órája nem mozgattam meg!
Haaat az iñdittatast ide iñkabb ñem irom ilyen szemelyes dolog...Amint hazaerek aññyi kepet ñyomok hogy lefagy a forum
remélem reggel itt a postás!
mőgőttemis!
van...
Persze delutañra altalabañ szetszakadunk igy akkor mar egyedul vok...aki nem volt katoña aññak kotelezove teññem megtañulja helyre rakñi magat az ember meghogy meññyit er
vazzeg megy a zorro az rtl-en!
egy sör?
Hallottam már róla, szeretnénk majd képeket is! Amúgy milyen indíttatásból mentél oda?
Addig is jó utat Neked!
ha lehet supermotót
Haggya ma a GGvel...Dehogy akarok csak vicceltem Uño cervezat mindekinek
4üteműt
persze ez eleg hires... 2 ñapig meñtem 1 brazil csajjal meg talalkoztam ausztralokkal kañadaiakkal es koreaival is....sokañ csiñaljak de geribacsi az asz
Gerre,milyen GG-t akarsz?
persze semmi az egész ...vannak mozgólépcső meg mozgójárdák megy az út csak állnod kell de ha vittél széket ülhetsz is
12 ñap latt 1 gigas kartyat megtoltottem de moñdjuk ebbe video is van... Vañ ñalam meg 1 kartya de lehet veññem kell egyet eññyi baj legyen... eññyi elmeny meg szeñvedes ugysem fog egyszerre erni az eletbeñ... Volt olyan szakasz amikor ñem gyeñgeñ ereztem magam kilatastalañ helyzetbeñ...
vazze hát én azt hittem magadba dzsanelsz ott,olvastam h nagy zarándok ut meg mindne,de hát a kép nem ezt mutatja
Egesz poñtosañ amit eñ megzek az a frañcia camiño vañ meg eszaki meg madridi meg a...szoval fiñisterreig az ut 840km ebbol 385ot tettem meg spañok ñelkul de azert ñem egzdul mert ismerkedtem kozbeñ de sajños meg ñem szopott le señki mi aza a torreñt;;;Aludtam mar istallo felebeñ meg 4 csillagos szallodabañ... az ember moñdjuk en teljeseñ raalttam a 7edik ñap utañ a 35-40kmerekre....eletformava valik masra ugysem kell koñcetralñod.... amugy fasza mar vizholyagom siñcs mert atmeñt borkemeñyedesbe..
meg még időmiliomos is nem?
ő szecsumx a csolnoki pályatuladonos és milliomos ............csak hobbyból vezet teherkocsit hétköznap szórakozásból
szép az alföld is csak nem nekem, azt meghagyom Neked meg Petőfinek
vazzeg gondolom képeket csinálsz bövven,kiváncis vok rá,biztos kurva szép helyeken vonszolod végig a patáid
helyesválasz egy hangszóró
szecsu?