Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NA GECC KEZDŐDIK
jol irtam standra?már alig emléxem a nevére
szeva 1000ccm....de hol van sutyerák, és STANDAR
akkor sok pelenkát használsz?
amikor tudok ráülök (nem a dávidra) csak annyira sok időm van mostanában hogy wcre sem tudok menni
miről beszélsz te segg? én legalább motorozom(igaz most nem mert megállt) de te még a motorodat is kölcsön adod dávidnak, mit kérsz tőle cserébe? tartod neki a seggedet mi?
jajj gyurika te beszélsz? nemcsak azért mész mindíg te hátul mert a legbénább vagy hanem hogy stíröld a gábor seggét
Hi! Nyársapáton a tesztnap kb mikor kezdődik és meddig tart?
Hogy működik ez a tesz? Viszel felszerelést és go? Jogsi nemkell?
Uff.
hova ferdült volna buzikám? eddig is fűtöttél
rég voltál erre, de mi a hányás ez az oldal?
nyugi nem ferdült el a hajlamom
csak kisVukk baráté jó
el van cseszve a link
Lécci katt a linkre! nyugi nem kell mást csinálni

IDE IDE

CSAK MINNÉL TÖBBBBEN
mert?szerintem jo motor
nanneeee drz t neeee
ma = majd
én is vagy holnap vagy ma megveszem a mocira a cuccokat és vasárnp meg mocizás a cross pályánkon vagy ha meg tom győzni a haverokat akkor kinézünk keréken nyársapátra egy kis tesztelésre
Szombaton suli de utána elszabadul a benzingőzös pokol én lehet hogy lenézek a crosspályára ha szecsu megengedi, vagy endurozás.
Többiek?
Sasa.Szerintem vegyél drz-t...azok alapján amiket irtál szerintem ö a neked valo motor...
nem egy hard enduro,de azért birja a terpet,utszán is tudzs vele közlekedni(s verzio) fentartása nem nagy,nem igyénel sok mindnet,szoval szerintme zsir moci,és ezerszer inkább a drz- mint az aprilia...
ohh legyen már valami téma
pl ki hova megy hétvégén mocizni?
nincs kedvetek egy fórumos találkozást szervezni mondjuk itt nyáregyházán a cross pályán?
Sziasztok!
Lehet, hogy Aprilia RXV 550 vásárlása előtt állok, tudnátok bármi jót- rosszat írni a motorról, hogy megkönnyítsétek a döntésemet?
Nem szeretnék egy lomha, nehéz hobbyendúrót, és nem szeretnék egy kihegyezett versenyendúrót sem, amire alkatrészre rákölthetem a gatyám és örökké szervizelni kell. Valahol a kettő közötti optimum a cél. Gondolkoztam még a Honda XR 650 -es endúrójában is, amiben jövőre már injektor is lesz.
Az Aprilia injektorrendszere mennyire kiforrot? A kipufogó valóban hamar szétég, vagy ez csak versenykörülmények között fordulhat elő?
A KTM-ekről, WR-ekről mindig azt hallani, hogy mennyire szervizigényesek.
Városban és terepen egyaránt használnám.
Segítségeteket köszönöm!
szokásos pangás
szewa!
ohh ember köszi szépen
igérem hogy sikítok ha van valami gáz