Nem a kormány szar, normálisan nem szokta csinálni, csak földút, sok kis bucka, összevissza keréknyomok,
szerintem egy ilyen keréknyom miatt kezdett el bekacsázni. De azt kélrdezem, hogy menetközbe hogy álljak megint egyenesbe, ha már elkezdett szitálni, és ne essek el.
Na megvolt az első esésem a mocival. Valami buckába beszitált a kormány és kész. Vagy két fogamról letört egy darab, lánc elszakadt, enyhe agyrászkódás (szerintem). Vagy egy petcig azthittem csak álom az egész, se még 10 perccel később is csillagokat láttam. Hogy lehet ezt kezelni ha bekacsázik a kormány, hogy ne esés legyen belőle? mert vagy 15 méteren kereszül kacsázott mire elestem. Sokszor volt már földútom hogy licsit megijesztett.
hát szerintemnem kurták el csak eccerűen másikat raktak bele
majd megpróbálom havert meggyőzni hogy szedjük már ki az övéből és lemérjük és visszaacsavarjuk teljesen ugyan oda és kséz
Nem kötözködésnek irtam adybá . Nem tom emlékszel e még arra a leharcolt vasra amit fél éve tettem fel . Na az elkészült és sok mindenben kaptam tanácsot és segít ( lett egy kis szerelési rutin meg pár speckoszerszám amit készítettem ). De volt nekem is indulás gondom a porlasztás miatt és ebben az egy esetben mindenki csak egy nevet mondot . Mong Zoli .
szerintem egy ilyen keréknyom miatt kezdett el bekacsázni. De azt kélrdezem, hogy menetközbe hogy álljak megint egyenesbe, ha már elkezdett szitálni, és ne essek el.
nagyon patent gép bazzeg,megy mint a picsa
Úgy kell kezelni, hogy átnézni és felújítani küllők, kerékcsapágy, kormánycsapágy, telók környékét.
Jöhet a motorbike
a vasárnap az jó lesz!kb 2 re oda is érek.+ csábitom a többieket is.(rem nem lesz por)
nem baj mert ha minden igaz akkor 13-14 re itthon leszek
na csáó jó8
majd megpróbálom havert meggyőzni hogy szedjük már ki az övéből és lemérjük és visszaacsavarjuk teljesen ugyan oda és kséz
miért? hogy ha meg buherálták akkor mi a gáz?
és sztem rohadt jó lett a vasad.
én azt csinálom h mindig megjegyzem az alapbeállítást... innetől kezdve szarabb nem lesz...
tudom h nem kötözködésből írod