Nekünk matekórán tavaly késik a tanár, le kell rohanni könyvekért doga elött (45percből maradt 35) doga közben tűzriadó kérdezzük hogy kimennyünk tanárnő? NEM, NEM MEGY KI SENKI MEGÍRJÁTOK A DOLGOZATOTT. (A fanatizmus )
Elképzelhető, hogy lesz ott kipróbálható Klx? Vagy abban kár reménykedni..
Az ára már nem tetszik annyira, mire Magyarországra érkezik sok felesleget szed magára.
csőőőő
na bazz rájöttem valamire.....
PARILLA EGY NAGY RAKÁS FOS! amit csak kérdeztem vagy kurvára de drága a mocimhoz vagy nincs is
pl: váltókar: hát nem tudunk adni csak 94 eset de azt már vittem régebbi mocikhoz és jó lett.
na én most vetem eggyet egy másik moci üzletbe 3600 ért ami a parillába 7100 ft és nem jó rá...
felhívtam a csávót és mondta hogy vigyem vissza és rendelünk hozzá eredeti 91 es kawa váltókart max 5-6 ezer ft......
el lehet gondolkodni hogy milyen jó a parilla..
hello mindenkinek !tawasszal szeretnék wenni wmi jó enduro,cross gépet!a wéleményeteket szeretném hogy 600-630-ból kmilyen gépet tok nézni !műszaki kellene!én eddig KTM EXC 200-at és YAMAHA YZ-250-ET NÉZTeM!SZERINTETEK ?WAN ESÉLYEM WMI JÓ GÉPET TALÁLNI EBBEN A KATEGÓRIÁBAN?
és ha wmi tipushibákat tudtok azt is megköszönném ha leírnátok!előnny illetwe hátrány is érdekel!
előre is kösszönöm DRPROF
zsírul néz ki az új kawa
Az ára már nem tetszik annyira, mire Magyarországra érkezik sok felesleget szed magára.
na bazz rájöttem valamire.....
PARILLA EGY NAGY RAKÁS FOS! amit csak kérdeztem vagy kurvára de drága a mocimhoz vagy nincs is
pl: váltókar: hát nem tudunk adni csak 94 eset de azt már vittem régebbi mocikhoz és jó lett.
na én most vetem eggyet egy másik moci üzletbe 3600 ért ami a parillába 7100 ft és nem jó rá...
felhívtam a csávót és mondta hogy vigyem vissza és rendelünk hozzá eredeti 91 es kawa váltókart max 5-6 ezer ft......
el lehet gondolkodni hogy milyen jó a parilla..
elvileg én megyek bandival ha addigra már fasza lesz a térdem
és ha wmi tipushibákat tudtok azt is megköszönném ha leírnátok!előnny illetwe hátrány is érdekel!
előre is kösszönöm DRPROF
na vazz számtek óra közben tűz riadó
morgen béláim!