csáó
most jöttem be és 2 órán keresztül csináltam azt a rohadt hátsó kereket és nem elég hogy hideg is van de még a gumileszedő vaas és a fogaskerék fogai közé beszorultak az ujjaim és azt hittem majd lefosom a bokámat......
ja és persze a haab a tortán hogy végén felfújtam és defektes szal kicsíptem hála a jó kurva istennek
cr 250-nél hány üzemóránként kell dugót cserélni? Igaz ez, hogy ellentétben a többi 250-essel (50 üó) ennél csak 30 üzemóránként? Állítólag a szívóoldalon van vmi olyan könnyítése a dugatyúnak, ami miatt sűrűbben kellene. Ha valakinek van tapasztalata , akkor pliiiiz irjon már vmit, mert nézegetek ilyen motort ...
ti a légszűrőhöz milyen olajat használtok?Sprével fujjátok be? Milyen márkát vegyek?
Az szar
Én meg délután kettőtől mkotoroztam este 7ig
aaztán most kaja zuhi és egy jó pofa sör!
majd legközeklebb sikerül
most jöttem be és 2 órán keresztül csináltam azt a rohadt hátsó kereket és nem elég hogy hideg is van de még a gumileszedő vaas és a fogaskerék fogai közé beszorultak az ujjaim és azt hittem majd lefosom a bokámat......
ja és persze a haab a tortán hogy végén felfújtam és defektes szal kicsíptem hála a jó kurva istennek
kiváncsian várjuK!
Csolnok IFI 12 re nyert
ha érdekel róla némi info akkor KTM 250 SX
Köszi szecsu, közben beszéltem a tulajjal ő 4 és fél decit mondott. akkor veszek 1 liter telóolajt.
260 ba sikerült elhozni és teccik is ez a zőőőd gépezet
Szasztok!