Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Légszűrőolajat. Nem. Sztem tökmindegy.
hi!
ti a légszűrőhöz milyen olajat használtok?Sprével fujjátok be? Milyen márkát vegyek?
Sőt, a falcot is körbefújom, akkor könnyeben kipattan a helyére
Én minden összeszerelés előtt befújom szilikonnal a belsőt, meg megy bele egy kis levegő. Ha nem így rakom össze, én is ki szoktam csípni
Üdv
Az szar
Én meg délután kettőtől mkotoroztam este 7ig
aaztán most kaja zuhi és egy jó pofa sör!
majd legközeklebb sikerül
csáó
most jöttem be és 2 órán keresztül csináltam azt a rohadt hátsó kereket és nem elég hogy hideg is van de még a gumileszedő vaas és a fogaskerék fogai közé beszorultak az ujjaim és azt hittem majd lefosom a bokámat......
ja és persze a haab a tortán hogy végén felfújtam és defektes szal kicsíptem hála a jó kurva istennek
Lehet, van még rajta némi hitel
Hát ez nem semmi! Speerdifi van alatta? Vagy amíg a lendület tart?
hát ez így elég kedvező ár
sziasztok!kosd királyválasztó nagy por de szuper volt!
Hi! Ez hogyvanez el írták az árat? 525
A quadon már untam az oldalkétkereket gondoltam valami nagyobb kell Videót feltöltöm leszarom hogy motoros oldal

kiváncsian várjuK!
Gerre és az ő uj produkciója sajnos csak holnap vagy holnapután tok filmet felrakni mert széttört gyakorlás közben a felni
Most értem haza fociról. Kicsit hideg van, azon féltem hogy nem indul be a motor(rúgásra )
Csolnok IFI 12 re nyert a felnőt 2-0ra
enyém nem érdekelne? 2002 ktm 250sx
ha érdekel róla némi info akkor KTM 250 SX
jóreggelt

Köszi szecsu, közben beszéltem a tulajjal ő 4 és fél decit mondott. akkor veszek 1 liter telóolajt.
Jó reggelt
Eladtam... Most meg motorhiányban szenvedek...
A 300-as KTM nem jó?
Ha fordított telós a crm akkor vmelyik évjáratú cbr 900-as szimeringje jó rá. De hogy annak idején én erre hogy jöttem rá már nem emlékszem
cr 250-nél hány üzemóránként kell dugót cserélni? Igaz ez, hogy ellentétben a többi 250-essel (50 üó) ennél csak 30 üzemóránként? Állítólag a szívóoldalon van vmi olyan könnyítése a dugatyúnak, ami miatt sűrűbben kellene. Ha valakinek van tapasztalata , akkor pliiiiz irjon már vmit, mert nézegetek ilyen motort ...
csáóóó
260 ba sikerült elhozni és teccik is ez a zőőőd gépezet
Mára mentem .
Szasztok!