Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ja.nekem is csak sejtésem van róla hogy mi is lehet.De addig jó amíg nem tudom.Így legalább nem szokok rá
Most is porlasztok viszonylag. De lassan az uccsó sör jön, mert holnap sarazunk. Lehet, gumicsónakot is viszünk magunkkal
letöltöd,regisztrálsz egy mail címet,bejelentkezel majd felveszel emberkéket.
vagy aki vissza ír nem? Mondjuk egy Aprilia RX utánna egy KTM tualjdonos
Má valamit hallottam róla, de fogalmam sincs, hogy tudok abban részt venni
messenger-üzenő. mikrofos programja ilyen chat geci,azzal beszélsz akinek meg van a címe.
De de naon az.
Mér? Az nem okés?
Eccer magyarázza el valaki, hogy mi az az msn. Nem röhögni!
ilyen esetekre kell az MSN
duma=sörözős pőtyőgős.
Megtörtént már többször is, hogy egész szombat estére kilőtte magát a rohadék. Pedig jó dumában voltunk
Ja már nem 8-kor kezdi hanem 7-kor elkezd genyózni.
Elszállt a sportmotor servere és akkor a képesmotor is meg hal
Neked is lefagyott? Akkor nem csak nekem szórakázik időnként
Húúú de gyorsan vissza engedet ez a gecca.
Akkor most ez egy hirdetés, nem? Akkor lécci írj má helyesen (pl. fortély és hasonlók)
Nem baj. Legalább nem a "természetkárosító" endurósokkal foglalkoznak
nah kezdődik a f*szolás Pesten (TV2/M1/M2/HírTV)
hahó urak-hölgyek!
november11(vasárnap)-tól megkezdődnek a motoros eddzések. ezek a trainingek teljesen az alapoktól indulnak a profi szintig. kivesézésre kerül a krossz illetve endurózás minden fortéja. az eddzéseket majer laci(!) tartja (asszem őt nem kell bemutatni) és több helyszínen lesz lebonyolítva. (sóskut, v.szőlős, tatabánya, bicske) az eddzések várható költsége 2000.- huf/fő egész napra személyre szabott segítségekkel! az első training helye sóskút nov11. 10óra.
minden érdeklődőt szeretettel várnak!
laci száma: 06-20/95-42-124
Megerősítem hogy 5 gangos.
Itt a kezemben a friss MotoMix és abban van a 2008-as tesztje.
utólag megnézve télleg 350 hát akkor még nemszokta meg a mocit, amugy szerintem fasza gép, enyém is szedi a lábát, ma is jót verettem vele
Azt nemtom. Kátéemnél van, amit írtam. Demá pl a crf-et én se tudom. Pedig olyan is van a falkában. Meg RMZ. De fingom nincs, hány gangosak
jah értem
5 sebességes a váltója