Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk ez akkor volt amikor elállítottam karbit,akkor dugó nélkül is alig indult be...majd kipróbálom most is
Hát igen. Ezért mondom, hogy légnyomást kaphatott. Én az ilyen barom dolgaimmal ritkán dicsexek
EXC-m kipujába melóhelyen dugtak a kollégák valami kólásüveget vagy mit, de mikor beindítottam kilőtte azt is.
Nem azt mondom hogy rosszul tólta mert kerekezni azt tud.
De kit érdekel az hogy a babakocsiba a haverját -2.vidi volt- tudja húzni?
Pedig valami sztrítfájterszerű csávó lehetett. CSak előtte valszeg felrobbant valami mellette
Gyuri inkább ne neked legyen kompressziód
jaja ilyen szennyekkel rakják tele az oldalt
Tényleg egy állat volt az igazgató! Vagy a motorokról beszélt, vagy szívatott minket (ő tanította a szakrajzt)! Mi az elsőnek jobban örültünk…
lehet h nincs kompresszióm? namind1,nem hangoztatjuk,van még azért...de mondjuk nekem akkor is leáll ha befogom a kiput,6-7 sec és már le is állt.... vhol kifúj a rendszered
Én meg tele szoktam kűdeni vízzel. Aztán csak úgy fröcsög, mikor beindul
forsztrókpáwa be kell hogy induljon betömött kipuval is, csak a cincegők nem
Nekem simán beindul kipufogódugóval is. Bár néha indításnál kilövi
Micsoda tuti egy suli lehetett
Mindig jó jegyeket kapott! Az iskolaigazgató megszállott motoros volt (V-max)! Mindig mondta: „Neuser, hogy van az édesapád, mond meg neki üdvözlöm!”
Sajnos az érettségi óta nem taliztunk…
Volt 3 idióta babakocsis videó. Figyeltétek, hogy törölték (Thanks to God)?
Most voltam lenn a garázsban. Nyugodt lehecc. Meg én is
van még sör?
Akkor meg van a protekció
Középiskolába egy osztályba jártam a fiával! Tényleg baromira ért hozzá!
Azért remélem mikor eladtad közülted a vevővel hogy perselyezett a henger...
Most látom, a szuzuki részt vesz az orrszarvúk megmentésében...
Ja, csak ezek a nagyonokos mesterek azt felejtik el megemlíteni hogya perselyezett hengerben feleannyit (vagy még annyit se) fog kibírni a dugó, mint a nicasilosban (ha nem ragad meg mondjuk egyből).
Amúgy honnan tudja hogy nem lesz olyan minőségű? Talán a tuninghengerekben nem ugyanolyan jó a nicasil mint a gyáriban? Ugyanmár...
Evribadi. Bocs