Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóéjt
csácsá
nigger
Sajna mennem kell!
De oltsátok egymást rendesen,mert holnap visszaolvasok ám!
Yóccakát!
a "ki az a majer lászlo" szerintem nem ugy kérdezte faist,hogy ki az,motorzni se tud,meg lenézöen hanem szimplán nemtudja és megkérdezte h kia z
még jó hogy ez egy fórum...
honnan tudod hogy milyen hangnemben "mondtam"?
lehalgacc?
amugy meg mind1 ki kit ismer..lényeg hogy motorozzon mindeki,segtsük egymást és kész...
és azért mert nem hallottam majer laci nevét..attól még nem vonulok át más topikba
a hangnemmel van gond.nem azzal hogy nem ismeri.
De tényleg én sem ismerem és amugy sem érdekel....Aki akar endurozni az magától is megtanulja.....Mint az egykerék iskola is egy nagy baromság.....A tanácsokat könyvből meg a netről is el lehet olvasni a többi a gyakorlatból jön....Engem se tanitott senki kerekezni és mégis szénné van égve a farokidom
mi a gyik van itt
Én már egyszer hallóttam a buszon!De akkor nagy kezdőbetűvel mondták
KERKER mi?
crossozok...ebből adódik hogy inkább crossosokat ismerek...
de grill endurózik is..meg ricsi is..szal endurósokat is ismerek
gondold meg, de szerintem inkább ne
Oké oké már le írtátok.
mondom HOLNAP!
szecsu
amugy télleg nem ismerem..még a nevét se hallottam szerintem..bár lehet hogy hallottam csak nem emléxem rá,nemtom
És akó ki Ő?
Nyert már endurocross ob futamot.idén bakonynánán. enduroban is jeleskedik.1.osztályú versenyző.hát ennyi !de azt írsz amit akarsz..
na jólvan mostmár akkor én is mondok valami geciüberdurvát
Dév tttttt te, te ,te buta!
na most jól megkaptad ám és le vagy oltva
és te hallottad perepatics ricsi nevét?
csak 5 hellyel van mögötte a tabellán
Miért kell mindjárt feltételezni mindenkiről hogy azért mert szeret motorozni,ismeri is az egész motoros társadalmat!
Arról hogy Faisst nem ismeri(ami szerintem kamu)még semmi nem derül ki.Miért a Laci ismeri Faisstot?Há nem?Há De!
te,büdös geci vörösvári
Hát tetetetetetete.
én is tisztában vagyok h tanulnom kell még geci sokat... ezt most úgy mondtad mintha te tökéletes isten lennél. az oltás az meg csak poén,aki magára veszi az hülye. vége.
Gemes, tudod mit mondtam neked rég?