Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há dicsak....csak egy kis baszogatás kell és rögtön mennyit tudtok beszélni
holnap ki lesz a soros a baszogatás listán?
persze,poén szinten
én tisztában vagyok a képességeimmel és tudom hogy még gecigeci sokat kell tanulnom hogy elérjek valamit...ellentétben veled,aki mindenhol olt mindenkit,meg .....
mind1..lezártam
Én se hallottam még a nevét ki Ő?
attól mert még nem hallottam a nevét,még írhatok ide?
ki az a Majer László?Hát ez elég érdekes ?de aki nem ismeri az nemtom miért ide ír?
NNNNa ne szívd már mellre legalább volt egy kis téma.
hát én nem így veszem észre de mind1...ti jöttök állandóan hogy mekkora bubák vagytok...
honnan tudod hogy nem mentem még szuperszónikusmotorral?
Most hogy mondod,kéne vennem egy Rieju SM-et Azzal talán elbírok vénségemre.Kell a francnak keményebb masina.Külömben olvastam egy tesztet a Riejuról,és beszarás.Teljesen úgy lett bemutatva a gép,mintha legalább egy EB-s tuningszörnyről írtak volna.Kiváló fék,meg alsó tartományban is nyomatékos motor.A fékekről már nem is beszélek
Lehet hogy kipróbálom
nem azért basztatunk mert gecik vagyunk...csak te midnig mindenkit leszólsz,mert te vagy a isten.legalább is szerinted és mi meg persze hogy megragadunk minden alkalmat hogy beszójjunk
mivel még nem mentél supermotoval ezért nem tudod...essél egy aszfalt pályán és nézd már meg hogy mennyivel több bajod lesz.
leszarom,csak már gecire unom a faszságaitokat hogy miért kell emlegetni,semmi közötök hozzá,1x felelőtlen voltam,a másik kettő pedig pálya volt....
ja meg azé hasonltsd már össze a gokart pályát a cross pályával...hol lehet többet esni
1 év alatt estem kb 3at 4 et..abből 2 volt maradandó sérülés...
de én most nem az esésekre gondoltam...
egyszer andris is leszólt ezért..gondolkozz
A "munka gépemen" is csúszik a hátsó ha űres a gép.
a faszt...te jössz itt mindig az esésekkel,azt hányszor estél már?... többször mint én..mert szarul jött ki ez az 1 hónap,na és bumm,ez van.
itt köztünk neked van a legnagyobb arca
ja nem tapad..de utcán nem fog lapon kanyarodni 170 el
nem be sértődés,főleg nem is Rád csak ha mindenkinek ekkora a pofája akkor bizonyítani is lehetne.
És akkor ezen milyen lehet a majrécsik http://www.youtube.com/watch?v... annak aki nemlátta volna tegnap a supermoto topikban .
amúgy ez faszság,slick ilyenkor semmit nem ér,mert az üzemi hőfóka 80-90°c az utcai gumikkal 40°c ellentétben... szóval biztos semmit nem tapad.
Mondtam hogy NESÉRTŐGGYBE!
Na zozi ma sem kaptam a kézvédőkről képeket de van egy olyan érzésem hogy nm is fogok
stopinál csuszik az eleje,meg nagy gáznál a hátulja...de amugy jó
egésségre, én nem kockáztatok többet...jövőre csak pálya.