Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár nem vágom, a kdx-nek lehet elektrongyos a powere akkor meg el lehet szexualizálni
Kawa KDX topicba nézzél be! 3. hsz fentről
Sztem sehogy. Hiszen a meghajtás nem lehet a másik oldalon
csak erdésszel ne találkozzatok
Jah bocs erre nem gondoltam
mi sem mentünk faluba meg erdőbe se, csak a bányákba, iegn vna több bánya is amugy
eéő se mert jönni aki ránk lőtt...........
najo ezt kicsit elirtam téged annyira nem, hanem amit magaddal hoztál volna(nem a f*szod, hanem a pálinka az 5ös szavazatokért)
Nacsezdmeg....
azt mondta az eggyik mocis hogy lehet hogy amikor szét lett szedve a power akko r esetleg fordítva rakta vissza bele a srác és igy nem nyit rendesen? hogy a picsába lehet fordítva belerakni?
Hehe vártál mi kivagy éhezve Vegyél gyulait oszt szopogasd
Üdv mindenkinek!
Gerre, tegnap vártalak de sehol nem voltál Macival beszéltél?
Ránk még senki nemszolt pedig találkoztunk lóvassal,kiránduloval is.A falut+erdöt hanyagolni kell.De ott van több bánya is ugytudom(valami tanösvény..)ott valszeg ugatás van...
Én nem oda hanem spanyolba..
Én ma dógoztam, és még csupa sár az endurós cuccom vasárnapról. Sajna holnap niente, majd a hosszú hétvégén
Vazze, ez kissé gáz. Néha nálunk is vannak durvább esetek, de általában többen megyünk és csúnyán tudunk nézni
Hehe én most csatangoltam eleget de mán mennék vissza...
Igaza lehet. Én időnként kisétálok az endurópályára, kiviszem a fiaimat is, és csatangolunk. Tök jó
ja maugy nagyon jo hely az a gánti bánya, csak balhéznak, de csunyan, mert multkor kinnt voltam haverral és rank lőtt valaki.... kb 5 méterre mellénk lőtt egy sz@rházi
Tsákány
cakkát!
Ja, múlt vasárnap beszarás volt. Kábé két óra után haza is jöttünk, mert kínszenvedés volt
Apropó, futás: egyik sóskúti endurokrosszos koma is javasolta a futást (v.milyen Szabolcs, asszem, elég elől megy, ha van pénze), méghozzá krosszpályán- a talaj miatt kevésbé terheli a térdet a föld és változatos a domborzat is.
Na jóóvan urak.Mennem kell mára.
További jó csetet
Gondolom
Ja, ott lenne némi szikra. De a pálya környékén nincs aszfalt