csecs
na ma is voltam mocizni kinnt a cross pályánkon
eszméletlenül jó volt
eszik mint a gödény ez a gépállat és ugy vettem észre hogy mintha egyre jobban kipörgött volna de akkor sem jó keddre beszéltem meg haver szerelőmmel hogy megnézi és akkor majd elválik hogy mi a hézag. minden esetre remélem hogy kevésből kijövök mert nincs most pénzem
ja és ma megfeküdtem az eggyik kanyarban a nagy sár és homok miatt és akkor vettem ésszre a defektet fingom sincs hogy mióta mehettem defektel
Ha minda2öt elfüzöd(spurba álljon)nemérzel semmit belöle,(nem centikröl beszélek )pár supermotosnál kilett probálva.De én biztos nemfoglalkoznék azzal hogy beleér a lánc a gumiba.
Ez tényleg szép, sőt...talán ki merem jelenteni, hogy gyönyörű. 400ért el lehetne hozné még szebbnek tűnne Szerintem max 1lityóval enne többet mint az xt
cső... jött ma a tag... laig tudtam leszedni róla ugylátszik megnyerte a picinyem a pöttöm lekét.... mondta h elvinné de nem olyan autóval jött.... azt mondta csörizik és viszi vmikor jövő héten
na ma is voltam mocizni kinnt a cross pályánkon
eszméletlenül jó volt
eszik mint a gödény ez a gépállat és ugy vettem észre hogy mintha egyre jobban kipörgött volna de akkor sem jó
ja és ma megfeküdtem az eggyik kanyarban a nagy sár és homok miatt és akkor vettem ésszre a defektet
350es az ettől eggyel régebbi kinézetig volt
vagy miből van 250 4t?