Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mellesleg evribabi brumm brumm i tak dalse. Alvás?
Menetközben lett némi szmók on dö vóter. Vagyis köd....
oksa köszi
én is forgattam egy kicsit... 3x szedtem szét, habár nem emiatt
de megatnultam
De gondolom, csak lájtos helyeken. Vagy nem túl mély sárban
A pwer vezérlés fogaskerekei szoktak elkponi egyébként.
Ha lesz időd, vedd le a hengert...
H.fej maradhat is, de ott is kéne mérni egy sűrítőteret..
Meg a hengertalp töm vastagság sem mindegy, ha túl magas, esetleg nem nyitja az átömlőket...
Sok az ellenőrizni való...
hát az. de 150es és azé jóaz
Persze, megmondom neki. Az rmx-hez szereztem 3 db küllőt
ahha
okés köszi..majd havernak a faterja megnézi és megcsinálja
Csak találgatsz, kezdd el az alapoktól vizsgálni a problémát és ne a hallomás infóknak hiddj!
A power akkor kell baállítani, amikor lent van a henger. Nekem 91-es kdx-en is kx henger volt.
Vedd ki a gyertyát meg a kiput. Nézz be a kipun. A henger oldalán vedd le a burkolatot, kösd le a rudazatot. Kézzel húzd meg, és akkor láthatod, hogy az összes csatonát nyitja a power. Két mellékcsatorna is van oldalanként(összesen 4), amit nyitnia kell. A fő kipunyilásnál pedig fell kell húznia egy nyelvet.
Ha csak simán meghúzod és nem kötöd le, akkor beesnek a gyolyók a powerből röpsúlyból!
Amúgy ha kézben a henger, akkor jól be lehet állítani, de amúgy nem
na szerintem ennek is ez a baja...a gyerek mondta is hogy azt hitte hogy ez egy 125 ös mert 250 esnek már rég földhöz kellett volna basznia
Valaki TS-R barátom kérdésére válaszolna?
http://www.sportmotor.hu/motor...
De az még mindíg uccai, nem?
Ha odáig eljönnek, ahol mi megyünk, nyugodtan szórhattyák amit gondolnak
pénz...amúgy hátra már van 1 bridgestone trailwing túraenduro gumi...
Énmár ráraktam volna 2enduró vagy cross gumit
Végignéztem a szökés II. Évadját
Nekem az erdész dob tetjén majdnem nekem ugrat -Ladával szánt -
Itt ilyen akciók voltak hogy be akarják záratni a cross pályát (Nekem ezt mondták) meghogy a sok öreg nénike -Süketek mint a nagyágyúk, nem látnak- kiszórnak szögeket, hogy a motorosok belemennek és akkor dejó lesz. Arra egyik se gondol, hogy lehet komolyabb következménye is.....
CSúszik a bütykös is. Olyan volt a nyomom, mint az ökörhugyozás
én is voltam ám endurozni...már amennyire lehetett...nagyon csúszik az utcai a sárban,de ha van tempó akkor nem vészes ma motort mostam 1 órán keresztül
Egyébként szerintem soxor látunk falopást. Csak nem foglalkozunk vele. Érdekes, amikor vasárnak benn a pótos MTZ az erdő mélyén, és hirtelen megállnak a láncfűrészek, ha közel érünk
Serföző, nézd meg a képet, szntem ott nincs mit fordítva össze rakni.
Tessék a tökéletes szimbiozis
Ugy legyen... Ámen de ha lövöldözne a köcsög valszeg ötakasztanánk a vonóhorogra(MADMAX vazze )
Képzeld el, múltkor találkoztunk. Megálltunk, mert olyan normálisfélén intett. Aszongya, hogy jó hogy itt motorozunk, szóljunk a ......-i kocsmában a bátyjának, ha falopást látunk. Egyébként meg húzzuk neki nyugodtan. Néha ilyen is van