A pwer vezérlés fogaskerekei szoktak elkponi egyébként.
Ha lesz időd, vedd le a hengert...
H.fej maradhat is, de ott is kéne mérni egy sűrítőteret..
Meg a hengertalp töm vastagság sem mindegy, ha túl magas, esetleg nem nyitja az átömlőket...
Sok az ellenőrizni való...
A power akkor kell baállítani, amikor lent van a henger. Nekem 91-es kdx-en is kx henger volt.
Vedd ki a gyertyát meg a kiput. Nézz be a kipun. A henger oldalán vedd le a burkolatot, kösd le a rudazatot. Kézzel húzd meg, és akkor láthatod, hogy az összes csatonát nyitja a power. Két mellékcsatorna is van oldalanként(összesen 4), amit nyitnia kell. A fő kipunyilásnál pedig fell kell húznia egy nyelvet.
Ha csak simán meghúzod és nem kötöd le, akkor beesnek a gyolyók a powerből röpsúlyból!
Amúgy ha kézben a henger, akkor jól be lehet állítani, de amúgy nem
Végignéztem a szökés II. Évadját
Nekem az erdész dob tetjén majdnem nekem ugrat -Ladával szánt -
Itt ilyen akciók voltak hogy be akarják záratni a cross pályát (Nekem ezt mondták) meghogy a sok öreg nénike -Süketek mint a nagyágyúk, nem látnak- kiszórnak szögeket, hogy a motorosok belemennek és akkor dejó lesz. Arra egyik se gondol, hogy lehet komolyabb következménye is.....
én is voltam ám endurozni...már amennyire lehetett...nagyon csúszik az utcai a sárban,de ha van tempó akkor nem vészes ma motort mostam 1 órán keresztül
Egyébként szerintem soxor látunk falopást. Csak nem foglalkozunk vele. Érdekes, amikor vasárnak benn a pótos MTZ az erdő mélyén, és hirtelen megállnak a láncfűrészek, ha közel érünk
Képzeld el, múltkor találkoztunk. Megálltunk, mert olyan normálisfélén intett. Aszongya, hogy jó hogy itt motorozunk, szóljunk a ......-i kocsmában a bátyjának, ha falopást látunk. Egyébként meg húzzuk neki nyugodtan. Néha ilyen is van
de megatnultam
Ha lesz időd, vedd le a hengert...
H.fej maradhat is, de ott is kéne mérni egy sűrítőteret..
Meg a hengertalp töm vastagság sem mindegy, ha túl magas, esetleg nem nyitja az átömlőket...
Sok az ellenőrizni való...
okés köszi..majd havernak a faterja megnézi és megcsinálja
Vedd ki a gyertyát meg a kiput. Nézz be a kipun. A henger oldalán vedd le a burkolatot, kösd le a rudazatot. Kézzel húzd meg, és akkor láthatod, hogy az összes csatonát nyitja a power. Két mellékcsatorna is van oldalanként(összesen 4), amit nyitnia kell. A fő kipunyilásnál pedig fell kell húznia egy nyelvet.
Ha csak simán meghúzod és nem kötöd le, akkor beesnek a gyolyók a powerből röpsúlyból!
Amúgy ha kézben a henger, akkor jól be lehet állítani, de amúgy nem
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem az erdész dob tetjén majdnem nekem ugrat -Ladával szánt
Itt ilyen akciók voltak hogy be akarják záratni a cross pályát (Nekem ezt mondták) meghogy a sok öreg nénike -Süketek mint a nagyágyúk, nem látnak- kiszórnak szögeket, hogy a motorosok belemennek és akkor dejó lesz. Arra egyik se gondol, hogy lehet komolyabb következménye is.....