Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah megyek Jó éjt mindenkinek!
Holnap majd megnézem én is, kb lent lesz addigra
jó estét fejvadászok !
már szárnyas fejvadász lettem én is .......geci szar ...na jól van nem annyira
amúgy köszi theo mégegyszer
Nem, mert a színük is egyforma!
köszi.néztem 2 kilóval drágább a listaára a hondának.biztos jó lehet de nekem nem jöttek be a hondák.suzukinál van ismerősöm sztem 1.5 millánál olcsóbban odaadja talán.már csak azt nemtom eldönteni rendszámos legyen-e vagy nem.mondjuk +200.000ft.
Értettem Mester !
alapjópísz.
Még aznap este....

Az olcsóságot pedig a vételárra értettem. Új magyarországi ára 1,5 ami a többi gyártóhoz képest korrekt ár.
Viszont ha 08-as gépben gondolkodsz akkor sztem próbáld ki az új CRF-et is, nekem a helyedben nagyon bökné a csőröm hogy mit is tudhat az a kormánylengéscsillapító
helyes
akkor abbafejezed végre a sirást és örülsza ktm-nek?
anyukááád. szerintem tetszik neki ez a 10fok,mer kurva nagyot megy
mi lepett meg, kifogyott a benya?
Szerinted!
Hát akkor várd ki míg tesztet csinálnak.Én azért ráugranék egy körre valakiére a helyedben.Márcsak azért is hogy nehogy akkor csalódj benne amikor már a sajátodon ülsz.

Az hogy "olcsó motor" a vételárára értendő! A felújítás 40-e,az kizárt!
Schüll sikerült levakarni a sárt?
szerintem egy cross kezelhetőbb mint egy enduró
köszi.de már eldöntöttem hogy 2008-ast vennék és így nem lenne képem odamenni kipróbálni.inkább megvárom a tesztnapokat,állítólag decemberben lesz 2008-as rmz is.
köszi.drz-m volt.most egy 2005-ös ktm450xc.-van ezt szeretném leváltani rmz250-re.szerinted?nekem kicsit erős sztem a 450-es exc.a drz erőben nekem elég volt csak a súlya.olcsó az rmz?ez mit takar.?azt mondták kb 100üzemórát elmegy és akkor kb40 ezer a felújítása?szerinted?van olyan kezelhető mind a drz?vagy exc450?
Ezaz.
Ez frappáns válasz volt haver
Próbáld ki a Gabiét,és máris megtudod milyen
Sokan mennek RMZ-vel mert olcsó és főleg 2007-től már nagyon jó is
DRZ-vel pedig ne hasonlítgassuk mert annyi köze van a 2nek egymáshoz hogy Suzuki mind2.
minek akarok én erősebb,jobb motort? most jöttem egy karikáról...hát ez valami eszméletlen,imádom,szeretem mindig tud meglepetéseket okozni
sziasztok.valaki ment már 2007-es rmz250-el?idén sokan mentek vele endurocrosban a 2. és 3.osztály elején is sokan.azt mondják kezes gép könnyű és jól fordul?szatyina gabi is jövőre megint rmz250 2008-assal indul.azt mondták amatőr szinten 10üzemóránkén olajcsere+szűrő.gondolom drz-nél erősebb,-20kg.vélemények?