Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szebbik felem
közel van egymáshoz!?
Gép mellet
Én a fenekemre gondoltam de a homlok se rossz ötlet
ágy vagy szekrény alatt?
rakjad a homlokodra
Mit találtam a szobámba
normál esetben 8 óránként olajcsere..
felejtsd el hogy 20 óránként..
egyik srác a suliban 20 óránként cserélt rmz ben..és a 3. előtt beállt
Egyetértek! Ezek nem szoc motorok, jó olaj, időben, ha nincs rá pénzem, nem megyek motorozni.
Hát nekem se időm, se energiám, legfőképp meg pénzem nem lenne naponta olajat cserélni...inkább veszek 3-4ért nomrálisat ami marad 15-20üó., azért a hugy olaj se 500ft
Az egyik BMW-s Christian Pfeiffer, aki számomra egy legenda.
hát hézagolás kb 20 óránként
válto és motorolaj külön van..
amcsiba úgy nyomják, hogy olcsóbb félszint 10-40-es olajat használnak, és azt naponta cserélik a motornál, a váltóba benne maradhat sokáig. Anyagilag nem nagy tétel, és így Endrééknél amerikában a 2004-es
cr-f 250-ek még gyári alkatrészekkel futnak, ez sok hiba amiről hallani, az szerintem mind a magyar gányolásoknak, meg igénytelenségnek köszönhető.
vazze mit művelnek a bmw-kel
És szervíz?Mennyi időnként van olajcsere meg szelephézagállítgatás, dugócsere...
igen az is naon faxa....
ja 450 volt
a fogyasztása meg picsa...sokat elmegy 1 tankal
Komoly lett nagyon! Fazsa! Hajrá Erzberg! Remélem jövőre kijutok! Láttad amit én csináltam?
de persze a kawa jóval drágább.....
crf nem csak jó..de szerintem sokkal szebb mint a többi moci...szóval minden szempontból kúúúl
brutálból azt veszem ki, hogy 450es volt
Tudod engem a fogyasztása érdekel
hát mire vagy kiváncsi?
futöműve nekem bejött..bár a kawámnak szerintem jobb...
elbaszottgecierős a blokkja...durvábban megy mint a 2008 as kxf
egynyomos kanyarokban faszán bent lehetett tartani végig gázzal,bár erre a kawa is képes..
na szóval én simán vennék crf et...
de valőszinuleg inkább a kxf et venném,mert jóval barátságosabb a teljesítményleadása mint a crf nek
ja és a kxf et most nagyon istenítik a versenyzők...aszondják a legjobbszériamoci a piacon...
250es vagy 450es volt?
felkerült a VIDEÓ
hello theo...ááá dehogy is
jaja,közös megeggyezés alapján marad..
muterék meg akarták volna venni a crf et..de mondtam hogy 4t ből inkáb csak ujat ha lehetne...
de mondtam hogy vegyenek egy kupiff rendszert a gépre..és akkor marad a kx
hát ja..drz vel télleg nem volt baja..pedig amit az a gép kapott tőle...egy ktm is megszenvedett volna
De az új gazda megoldotta minden probkémáját. Rosszul volt összerekva, a vezérlés kissé elvolt csuszva...
Faisst írnál nekem pár oldalt a crfről ha megkérhetlek?