Hát nekem se időm, se energiám, legfőképp meg pénzem nem lenne naponta olajat cserélni...inkább veszek 3-4ért nomrálisat ami marad 15-20üó., azért a hugy olaj se 500ft
hát hézagolás kb 20 óránként
válto és motorolaj külön van..
amcsiba úgy nyomják, hogy olcsóbb félszint 10-40-es olajat használnak, és azt naponta cserélik a motornál, a váltóba benne maradhat sokáig. Anyagilag nem nagy tétel, és így Endrééknél amerikában a 2004-es
cr-f 250-ek még gyári alkatrészekkel futnak, ez sok hiba amiről hallani, az szerintem mind a magyar gányolásoknak, meg igénytelenségnek köszönhető.
hát mire vagy kiváncsi?
futöműve nekem bejött..bár a kawámnak szerintem jobb...
elbaszottgecierős a blokkja...durvábban megy mint a 2008 as kxf
egynyomos kanyarokban faszán bent lehetett tartani végig gázzal,bár erre a kawa is képes..
na szóval én simán vennék crf et...
de valőszinuleg inkább a kxf et venném,mert jóval barátságosabb a teljesítményleadása mint a crf nek
ja és a kxf et most nagyon istenítik a versenyzők...aszondják a legjobbszériamoci a piacon...
jaja,közös megeggyezés alapján marad..
muterék meg akarták volna venni a crf et..de mondtam hogy 4t ből inkáb csak ujat ha lehetne...
de mondtam hogy vegyenek egy kupiff rendszert a gépre..és akkor marad a kx
hát ja..drz vel télleg nem volt baja..pedig amit az a gép kapott tőle...egy ktm is megszenvedett volna
Én a fenekemre gondoltam de a homlok se rossz ötlet
rakjad a homlokodra
felejtsd el hogy 20 óránként..
egyik srác a suliban 20 óránként cserélt rmz ben..és a 3. előtt beállt
válto és motorolaj külön van..
amcsiba úgy nyomják, hogy olcsóbb félszint 10-40-es olajat használnak, és azt naponta cserélik a motornál, a váltóba benne maradhat sokáig. Anyagilag nem nagy tétel, és így Endrééknél amerikában a 2004-es
cr-f 250-ek még gyári alkatrészekkel futnak, ez sok hiba amiről hallani, az szerintem mind a magyar gányolásoknak, meg igénytelenségnek köszönhető.
a fogyasztása meg picsa...sokat elmegy 1 tankal
crf nem csak jó..de szerintem sokkal szebb mint a többi moci...szóval minden szempontból kúúúl
futöműve nekem bejött..bár a kawámnak szerintem jobb...
elbaszottgecierős a blokkja...durvábban megy mint a 2008 as kxf
egynyomos kanyarokban faszán bent lehetett tartani végig gázzal,bár erre a kawa is képes..
na szóval én simán vennék crf et...
de valőszinuleg inkább a kxf et venném,mert jóval barátságosabb a teljesítményleadása mint a crf nek
ja és a kxf et most nagyon istenítik a versenyzők...aszondják a legjobbszériamoci a piacon...
muterék meg akarták volna venni a crf et..de mondtam hogy 4t ből inkáb csak ujat ha lehetne...
de mondtam hogy vegyenek egy kupiff rendszert a gépre..és akkor marad a kx
hát ja..drz vel télleg nem volt baja..pedig amit az a gép kapott tőle...egy ktm is megszenvedett volna