Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

22 perc
már a kocsiba ülök a laptoppal írom ezeket a sorokat és budaörs felé megyek vagy békásmegyer felé ?
Itt lakom a CSB mellett, megbeszélhetjük, ha erre jársz odaadom.
mocsok habár ott a sm topicban most 1 felni... a fekete narancs,azon is látszik hogy néha megcsapta a lánc...na mind1...ha nagyon tré lesz már a felni akkor kap egy 4.25öst.
azonnal megyek érte most ...hova menjek azonnyomba
morgen ! este nem bírtam feljönni és belehúztam a rudimat ........
na gyurika mégegyszer .........
neked a ktm -nél nem menesztős a lánckereked hanem fixre oda van csavarozva a kerékagyhoz mint pl. a crossgépeken.....
ezért a hézagolás is probléma mert ha a csavarok alá pakolt mondjuk 3-5 milliméteres alátéttel (persze a kívánt lánc/felni oldaltávolságot így sem nyered meg).... de eléred , hogy kicsit keresztbe fog futni a láncod ami nem jó mert a két lánckeréknek egyvonalba kéne lennie..........mivel az első lánckereket nem tudod kijjebbhozni mert nincs elég hely a váltótengelyvégen , de ha tudnád is akkor meg elől a vázat belülről kezdené szeletelni a kijjebbvitt lánc.....

de a te problémád az lesz ezzel a hézagolással/ami a fő baj/ , hogy leemeled a lánckereket a tehermentesítő karikáról..... végülis az a kerékagy nagy átmérőjű lépcsős kiugrása amire rámegy a lánckerék közepén a nagy luk ............. és csak a csavarok fognak tartani ..........azt meg feszegetni fogja és lelazul stb....tehát szopol
szóval keretek közé vagy szorítva rendesen ........... kicsit túl vannak ott már a húrok feszítve a széles feni/gumival és egy normális váz /lengővillába van mindez beültetve .......ami megszabja a határokat ..........a kókánynak meg nem látom értelmét mert többet ront mint egy nem odavaló vastagabb gumi segíthet ....persze ha segít esetleg ...se
mert azon is gondolkozzatok el , hogy itt már a felnit darálja a cucc ......kis kókányolás akkor férne bele esetleg /se/ ha pl. csak a gumi széléhez érne hozzá a lánc néha .......de itt már a küllőket is enné csak még pár kilométerig még eltartja a felni
ez a 22-es csapdája ........
melózol ma is? KARIB TENGER KALÓZAI 3?
Megvan DVDn. Rutgerhauerrel
Egy önkifejező oldal
link
http://www.vatera.hu/suzuki_dr...
itt egy drz, igaz ez supermoto
elmész te a picsába én is épp kajáltam
Zé,még mindig nem válaszoltál szóval csak a lánckereket akarnám kijebb hozni 2-3 mmt hogy ne egye meg a felnit... Chevy meg a többiek,ti is írhattok nyugodtan.
még mindig keresek jó/megbízható 400/450 es, rendszámos,lámpás endurót (exc,wr,drz) 800.000 HUF
kicsit elhagytam a csavarokat, és majdnem továbbmentem a házunk előtt 100-120al
minden esetre meglepődtem, mint az akciófilmekben amikor nemfog a fék elsőfékkel persze meg tudtam álni

hiányoznak már ezek a pillanatok
pfuuujjjde fuj

aki ilyen és még undorítóbb vidikre kíváncsi link
Mentem tvzni, aki megnézte a videót álmodjon szépeket!
SZARSÁGOK :dddd
pfuuuuuuuuuuu geci még csámcsog a kupac szarral a szájában
Nem gyenge...az tény, nem is undult olyan rosszul, de amikor előkerült a pohár akkor már lehetett sejteni valamit
ez aztán a szerelem!
Mély, belsőséges