Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

izé,.,--.,. Szia
Szai Elissa, jó bunkók ezek a Gyurik, mi?
amúgy minek vettél zöldet? marad a gép? nem piros cucc kellett volna?
tehát mi a végső konklúzió, mit kell venni ha motorozni akarsz?....
Gyerekek ezt a perverz embert verés közben még rászagol de kőkeményen lebukott http://www.nothingtoxic.com/me...
ja tudom hogy hozzájuk megy minden..
amikor a nacit próbáltam,a raktárba mentem be..és a dobozokra volt írkálva minden..csikibege..meg mindenféle keeskedés neve
unalmamban összevágtam egy videót
hamarosan elérhető lesz az oldalon, most fejezte be a feltöltést....... ugye mondanom sem kell, hogy a minőség rovására ment az 50 MB-os korlát
Jaja.. egy személyről beszélünk!
A DMC-t pedig ajánlom figyelmedbe, mert Magyarországon ott van a Kawasaki központja. Minden alkatrész amit az országban rendelnek, oda fut be, és onnan küldik ki! Érdemes közvetlen tőlük rendelni, mert időt, és pénzt spórolsz meg! Ha valamit Ők nem tudnak beszerezni, akkor senki.
Remélem nem mondtam hülyeséget, de én így tudom.
légy türelmes és várd
ja klx e volt még régebben...ráköltött vagy 4kilót..aztán eladta hugyé szaré...
drz volt neki utána,azzal semmi baja nem volt
lecserélte egy uj huskyra..most meg 4 hónapja nincs alkatrész...de mind1 is..mert tönkrement...
ja itt lakik tőlem pár percre..
lehet hogy ugyan arról a gyerkőcről beszélünk
Bocs Elissa nem akartalak megsérteni! (De küggyed mán)
Azt mondta neki is KLX volt! Csak csunyán ráfaragott, ha jól emlékszem Óbudán lakik, ja és persze ha egy személyről beszélünk.
ja,zsolesz jófej...jókat motoroztunk régen...
meg azok a bulik..vááá....még mindig röhögök ha azokra az estékre gondolok
nya én itt kedveskedem nektek a gyüjteményemmel...erre...
hihi nem
de geci vagy Elissa lepippanthatna? Siki jól végezte a dolgát?
Szia Elissa! Egy ilyen képet kérhetnék rólad(lásd előzmény) Ha nem akarod idearakni jöhet a gerre@freemail.hu címre
Ajjaj... Papp motors, jó fej a srác nagyon aki ott van.. de csalodtam bennük!
Szia Elissa!

Szép mind a kettő!
nem ismerem amugy a dmc-t..csak egyik haver kawánál melózik(papp motors)...és ő küldött oda hogy nézzek szét mert jó árak vannak.
régen ő is dmc-s volt
Éreztem.. a héten megyek oda, ha minden igaz, meghozák az alkatrészemet! Illetve a motorét..
Aloha crossördögök
csepel
dmc kawánál