Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyémbe se kell még csak a haverom elment zsemberyhez cuccért... az övén cseréltem a féktárcsát és persze vett hozzá két gyári új betétet magának és gondolta hozott nekem is egyet ha már ott van ....Isten tartsa meg szokását
nekem még régen az yz-be 12 ért akartak adni nissint
Persze minden "szakember" egyből nyomja hogy ilyen szar meg olyan de a vízben való kopásán (2x olyan gyors) semmit nem vettem észre....
Mx után tavaszra sok lenne szerintetek egy 400as 450es enduro?Én is olyan sokat esnék mint Xlzx? (Bocsi Gyuri)
4dugós beringer nyereg.
Ragasztott: Nem tom mennyire eik a fékhatés de száraz aszfalton ugyanugy sztopiztam vele mint a gyárival...Az excm csak ujkorába látott gyári fékbetétet....Azt mégse volt gond vele soha...
ez is zsembery ár mostani friss vétel
nekem az első féktárcsa 30.000 a gyári szinter fékbetét pedig 17.000
goldfrenből meg 6.500 kb a szinter betét előre de kétharmadnyira esik le tőle a fék sajnos
És zsmebrytől ő küldte le postán költség 500 vagy 1000ft
Ahhh nekem az excre 7000 volt a legjobb minőség asszem az lc4re még nem kellett! Te gyémántberakással veszed?
nekem előre 14 a sima és 18 a szinterezett
Jaa na látod ezt nem is néztem.....Ezt a filmet én is csak minőségben nézném meg de a mozira sajnálom a lét-. Amúgy is a szombati borzasutó sarazás hatására gyakorlatilag elolvadt a hátsó fékbetétem....Vesz a faxom gyárit max 2x bírja tovább mint a ragasztott(tapasztalat) CSak a ragasztott 1200/pár a gyári meg 7000...
Még csak camos verzió van kint, mi meg csak minőségi ripeket nézünk
így már oké
Gyerekek a fűrész négy nincs meg valakinek? Torrent leszedtem de valami állat rosszul csomagolta be...
egy régi film
Oké! Csak gondoltam szólók
Warez Erre van kódóm ha van valami film akkor szóljatok
és az mi a csöcs?
bléd ránner
És akit esetleg érdelné Amerikában ősszel jön az ötlemezes, limitált példányszámú Special Edition kiadás, rajta 3(!) verziójával a filmnek (két lemezen), az US Theatrical, az International Theatrical és a Final Cut verzió 7 perc új jelenettel, felújtott effektekkel, stb. A maradék lemezek pedig tele lészen dokumentumfilmekkel, oh yeah.
Camos cuccot nem szedünk, tegnap tolták fel a hundub ripet, ma jön a dvd9 verzió
milyen filmről meg a vaker?
Begébe bementek?
jó napot ez a szárnyas fejvadász topik ?