az enyémbe se kell még csak a haverom elment zsemberyhez cuccért... az övén cseréltem a féktárcsát és persze vett hozzá két gyári új betétet magának és gondolta hozott nekem is egyet ha már ott van ....Isten tartsa meg szokását
Ragasztott: Nem tom mennyire eik a fékhatés de száraz aszfalton ugyanugy sztopiztam vele mint a gyárival...Az excm csak ujkorába látott gyári fékbetétet....Azt mégse volt gond vele soha...
nekem az első féktárcsa 30.000 a gyári szinter fékbetét pedig 17.000
goldfrenből meg 6.500 kb a szinter betét előre de kétharmadnyira esik le tőle a fék sajnos
Jaa na látod ezt nem is néztem.....Ezt a filmet én is csak minőségben nézném meg de a mozira sajnálom a lét-. Amúgy is a szombati borzasutó sarazás hatására gyakorlatilag elolvadt a hátsó fékbetétem....Vesz a faxom gyárit max 2x bírja tovább mint a ragasztott(tapasztalat) CSak a ragasztott 1200/pár a gyári meg 7000...
És akit esetleg érdelné Amerikában ősszel jön az ötlemezes, limitált példányszámú Special Edition kiadás, rajta 3(!) verziójával a filmnek (két lemezen), az US Theatrical, az International Theatrical és a Final Cut verzió 7 perc új jelenettel, felújtott effektekkel, stb. A maradék lemezek pedig tele lészen dokumentumfilmekkel, oh yeah.
goldfrenből meg 6.500 kb a szinter betét előre de kétharmadnyira esik le tőle a fék sajnos
Warez Erre van kódóm ha van valami film akkor szóljatok