Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a gáz azontúlmenően persze , hogy ultrakibaszottsürgős a cucc , hogy most nemsokára indulnánk pestre és kb. 10:40 -11:00 között lennék békásnál ......
majd megkarcolom aztán visszaviszem és kiszámoljuk a kölcsönzési díjat ...........
nem akarom ideírni de egy fogadás áll a háttérbe ...majd elmesélem

ja amúgy kiadják asszem jövőre egy 4 dvd-s díszdobozban kifényezve extrákkal stb....-vel
nem kamerás? utálom a kamerás szarokat Nekem vki karib tenger kalózai 3at szerezze meg dvdripben.
Én nem nagy általánosságban beszéltem, konkrétan az n-coreról...kétlem, hogy te ott vagy. De azért töltsed mert nagyon állat film
bocs nincs "h"
Ocheans Thirteenre gondolsz?
Mert akkor berakom letöltési listába
Nem fáradozás, mostmár engem is érdekel...ha a nagy Zoozee mester ennyire rá van kattanva De ha Theo is onnan szedte akkor neki is a 92es rendezői van meg
Theo szedjed az ochens thirteent csak 13gb/s-al seedeli a nép
dehogy baj ....megírod és elküldöd postán és kifizetem a fáradozásaidat .....ha lehet ...megköszönném

mert amúgy nem egyféle van belőle
van a 82-es kiadás magyar felirattal
92-es rendezői változat , más befejezéssel , kicsit hosszabb
és megjelent valami kamu magyarosított dvd is ami moziszinkronos ....ebben a formában a haverom az eredetit látta
én is ncore-ról töltöttem anno, szinkronos
16:20-ra hazaérek, akkor oda tudom adni, sőt lehet hogy van 1 üres DVDm is és átfirkálom ha kell. Ha kibaszottsürgős, akkor meg 20/4397923, és megadom a címet és megkapod a DVDt.
Nah megyek Buliszervíz 2-t nézni
Tegnap regeltem egy oldalra és lejött pár (8) film
szinkronos theo a tiéd?

amúgy mindenképpen kell ..........mondhatni azonnal nagy szükség van rá ...de halálosan nagy a baj
délelőtt járok pesten ettől függetlenül is esetleg se ......
csak fejvadászért utazok

nincs a mobilszámod meg nekem .......
302810179
Nembaj, ha elkezdtem letöltöm énis, aztán majd jól megnézem
örömmel várlak
szerintem menj be hozzájuk, hátha beszámolják egy 10-esért. ki tudja
azt tudom,37 pénzike, meg átfűzés, akkor már 45. de mit kezdek az 5.0colos ráffal? megveszi egyátalán valaki így 20 körül hogy ilyen csipkézett? mert 10ért nem fogom "elkótyavetyélni"
fejvadász?
meg kéne nézni pontosan nem fotón a motort, hogy mit mennyit hová meg azt is hogy előző gazdája jó helyre tette -e a kerekeket stb....../ bár gondolom jól van nem reménykedek , hogy az a baj /
de igazából csak a keskenyeb felni a megoldás ............mert másik megoldásra nem érdemes beruházni
kéne ma gurulni itt van az xt is meg a ktm is... xt kevesebbet eszik és több benne a benzin és stoppiezni is lehet vele,azt hiszem eldöntöttem melyikkel megyek
van fekete is a shoxban
Nincsmit hozzáfuzni zoozee leirta a lényeget,vegyél/cseréljed keskenyebbre felnit...vagy ne motorozz és nézegesd a szép felnidet
konkrétan akkor csak a 4.25ös felni megoldás ugye?
Figyu, most melózok, de asszony otthon van, megkeresi, odaadja ha kell. Kell?
békás
bezzeg nekem basztál k.t.k 3at keríteni köcsög,minjdárt felteszem az igazolvány képed