Ezt magyarázd el a sok érthetetlen szakértö/agyonmüvelt online-n felnöt önjelölt szerelönek (amikor láncotkell cserélni és meglepödik rajta hogy nincs patentszem...)
Ami a lényeg és sokan nincsennek tisztába azzal hogy HASZNÁLTMOTORT VESZNEK!Igen lehet hogy (söt biztos)elöjön rajta valami hiba...(és nemfeltétlen átbasztak...)nekem hisztiztekmár 3és fél honap után hogy leéget a gyujtása....a mai vásárlok kicsit elvannak tévedve ám,ez 1ilyen világ...
Én még kistáska vagyok ahhoz, hogy látásból megálapítsam, hogy ki van-e a bele...persze valami fogalmam van róla, de nem túl sok Az állapotfelmérést egyelőre meghagyom faternak
hát főleg egy kétütemnél ........nem biztos ....de ha kompressziót akarsz venni akkor igen ....de ha motort akkor a hangja meg a látványa ami a legtöbbet elárul.......................persze egy avatott szemnek/fülnek
vagy....Full új minden benne!
Bar ilyet én is mondtsm már de csak ismerősnek,akinek megmutatom a cserélt cuccokat,és persze tudják,hogy sose hazudnék ilyen dologba...
Bar ilyet én is mondtsm már de csak ismerősnek,akinek megmutatom a cserélt cuccokat,és persze tudják,hogy sose hazudnék ilyen dologba...