Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha
milyen meglepő....van olyan lánc? És hogy füzték bele a vázba ,bisztos varázsló volt aki rátette!Gratulálunk neki
szelep tányér?
már láttem olyat,hogy kb 3 ü.ó-t ment el és leszakadt a szelep tányér.....sajnos ...
Ezt magyarázd el a sok érthetetlen szakértö/agyonmüvelt online-n felnöt önjelölt szerelönek (amikor láncotkell cserélni és meglepödik rajta hogy nincs patentszem...)
kapjon
1.000.000-1.500.000-2.000.000 ért nehogymár hibátlan motort kajon az ember
hiba még egy új motoron is elöjöhet...
Nálam alLátvány=nöi szemmel nézve
jó,hogy nem 30 év után reklamál!
A te hajadat még vágni kell
Ami a lényeg és sokan nincsennek tisztába azzal hogy HASZNÁLTMOTORT VESZNEK!Igen lehet hogy (söt biztos)elöjön rajta valami hiba...(és nemfeltétlen átbasztak...)nekem hisztiztekmár 3és fél honap után hogy leéget a gyujtása....a mai vásárlok kicsit elvannak tévedve ám,ez 1ilyen világ...
én csak olyat adok el ami meg van javitva,rám ne köpködjön senki mert egy hét után beszarik!
mostmár tényleg megyek fodrászhoz
Én még kistáska vagyok ahhoz, hogy látásból megálapítsam, hogy ki van-e a bele...persze valami fogalmam van róla, de nem túl sok Az állapotfelmérést egyelőre meghagyom faternak
De,aki szerelő!
Ki ad el úgy motort, hogy előtte felújítja?Azon még többet bukik, szerintem nem nagyon találsz olyat aki úgy ad el motort
hát főleg egy kétütemnél ........nem biztos ....de ha kompressziót akarsz venni akkor igen ....de ha motort akkor a hangja meg a látványa ami a legtöbbet elárul.......................persze egy avatott szemnek/fülnek
2t-nél ahányszor mérsz annyi adatot kapsz....pontatlan..
vagy....Full új minden benne!
Bar ilyet én is mondtsm már de csak ismerősnek,akinek megmutatom a cserélt cuccokat,és persze tudják,hogy sose hazudnék ilyen dologba...
Be kell rakni a kocsiba egy kompressziómérőt, abból már ki lehet logikázni, hogy milyen állapota van a motornak
Egyet értek a Zoozeeval!Én olyat nem veszek meg amire azt mondják"Még nem kellett hozzányulni"!
Hát volt már olyan, hogy 2000es motorért mentünk...aztán mire odaértünk már csak 95ös volt, na ott lehetett alkudni rendesen
lyesz!