Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaa csak sejtettem hogy másfelöl is belehet jönni... azt tudom hogy az erdö+a falu tabu mert akkor megjellennek a hatóságok.Mi csak annyira használjuk az erdöt hogy átmenjünk a kis pályára(salakos dimbes-dombos),vagy a szemét kövesre....ja meg néha az elsögödörhöz (azt akarja megmászni mindig a haver..ma már a motornak sikerült neki még 2M hiányzott )
De-De a Wágner Csabi az Apám /akit tisztelek nagyon bár ez néha nem látszik /
A sétabotott én levágnám csak vater nem akarja
Idénre véget ért a móka.....
Jövőre viszont ott van az OB-k elötti amatőr betétfutamok, na meg az Amatőr Kupasorozat A (jobb) és B (kezdőbb) kategóriával.
Ja és ha ez még nem lenne elég van Kelet meg Délkupa is...
Vaza sok sikert ! Chevy most lépek a többiekhez dorbézolni majd kereslek , szimpi a bandátok.
nem nem . 4 bejárat van összesen . Az egyik Gánt felöl amit ti is használtok . Aztán Csákvár felöl keresztül az erdőn . A repülőtéri bázis mellet ami összekapcsolódik a benzinkút felölivel (itt van a két kupac - kacagságos de csodát vártak töle). És a bányamúzeumtól is be lehet menni.
Helo!
Most vettem egy 125 sx-et és arra gondoltam h majd nemsokára próbára tenném magam egy amatör crossversenyen! És ezért kérem a ti segítségetek h nem tudtok véletlen 125 kategóriában amatőr cross versenyt, lehetőleg Bács-Kiskun megyében, vagy annak környékén! előre is kösz
Üdv: VaZa
Hol az a két dombocska mi a faluvége felöl a kisbisztro után megyünk be balra az erdösbe...
azt hiszem a server megint kezd behalni.
Dehogynem. Azért megyünk!
Csak 250-est vesz.Szigorúan 2t fajtából
csőő
hát ő a haverom
tisztára olyanok vagyunk mint Stan és Pan
ő ment először a crm el is meg a kx el is mert tőle nem féltem
mutattam neki hogy hogy és mit csináljon hogy ha nem akarja hanyatt vágni és betartja
jól csináltad.....
Jaja megnéztem , sokan beszéltek róla. A nyakmerevítőt mennyiért vetted?
Jelenleg olyan a pálya mint a mesékben......
Viszont 1-2 csepp eső és akkor eldurvul a helyzet...

Jani haverod nem akar egy k6-os YZ-t?
Ja.Kicsit tudsz!
szewasztok kutyák! na néztétek videón hogy kell esni ?
Szégyeljétek magatokat.Nélkülem motorozni.
Volt egy csomó dolgom amit mindenképp meg kellett csinálnom.
De ha holnap nem esik sok eső mindenképp kimegyek egy kicsit.
Aztán hétfőn meg megyünk motorért a Jani haveromnak,úgyhogy ha holnap nem is a héten valamikor biztos megyek/ünk egy karistot.
Az a kacagságos az egészben , hogy én csak 5 km -re lakom a tereptől , de nincs elég merészségem kigurulni oda . Olyan peches ember vagyok , hogy engem tutira lemeszelnének. Pénteken is átmentem a 2 dombocskán amit odaturtak , hogy ne menjenek be a hozzám hasonlók és erre a kanyar után 2 zod csávó kuvasszal. Tavasszal meg aktívabak , hát nem tom mikor jön el a nap , hogy én is karcoljak benne.
Szép, szeretem ezeket a gépeket. De a 300-as jobban megdobogtatja a szívem..
Ez hát!
Ez így igaz.....
Ma hiányoltunk....
Szerintem ez az!
link
Jólvan öcsém.Mindígy belezavarodok ezeknek a "Trakxniknak" a tipusaiba.
A lényeg hogy eladó.Há nem? Há de!
Nemalszik de majd elaltatjuk A 2 CRF-es amugy supermotozik és mind2ö sérülten nyomta A tm-es ha beindul lelönisem lehet
Ja a Csabié bizony.
Hamár a neveknél tartunk.Egy ideje gondolkodom rajta(jó csolnoki szokás szerint) hogy kinek a kije lehetsz te.
Arra jutottam hogy te alighanem a Wágner Csabi fia vagy.Vagy?

Megnéztem az adatlapod és arra kérnélek hogy azt a sétabotot minél előbb vágd le a kipufogódról.
Igen mi is láttunk benneteket , de ahogy a nagy öregek is mondják az ördög nem alszik . A két crf nagyon nyomta és a 125 - ös TM tulaj is ott volt a topon.