Jaa csak sejtettem hogy másfelöl is belehet jönni... azt tudom hogy az erdö+a falu tabu mert akkor megjellennek a hatóságok.Mi csak annyira használjuk az erdöt hogy átmenjünk a kis pályára(salakos dimbes-dombos),vagy a szemét kövesre....ja meg néha az elsögödörhöz (azt akarja megmászni mindig a haver..ma már a motornak sikerült neki még 2M hiányzott )
Idénre véget ért a móka.....
Jövőre viszont ott van az OB-k elötti amatőr betétfutamok, na meg az Amatőr Kupasorozat A (jobb) és B (kezdőbb) kategóriával.
Ja és ha ez még nem lenne elég van Kelet meg Délkupa is...
nem nem . 4 bejárat van összesen . Az egyik Gánt felöl amit ti is használtok . Aztán Csákvár felöl keresztül az erdőn . A repülőtéri bázis mellet ami összekapcsolódik a benzinkút felölivel (itt van a két kupac - kacagságos de csodát vártak töle). És a bányamúzeumtól is be lehet menni.
Helo!
Most vettem egy 125 sx-et és arra gondoltam h majd nemsokára próbára tenném magam egy amatör crossversenyen! És ezért kérem a ti segítségetek h nem tudtok véletlen 125 kategóriában amatőr cross versenyt, lehetőleg Bács-Kiskun megyében, vagy annak környékén! előre is kösz
Üdv: VaZa
csőő
hát ő a haverom
tisztára olyanok vagyunk mint Stan és Pan
ő ment először a crm el is meg a kx el is mert tőle nem féltem
mutattam neki hogy hogy és mit csináljon hogy ha nem akarja hanyatt vágni és betartja
Szégyeljétek magatokat.Nélkülem motorozni.
Volt egy csomó dolgom amit mindenképp meg kellett csinálnom.
De ha holnap nem esik sok eső mindenképp kimegyek egy kicsit.
Aztán hétfőn meg megyünk motorért a Jani haveromnak,úgyhogy ha holnap nem is a héten valamikor biztos megyek/ünk egy karistot.
Az a kacagságos az egészben , hogy én csak 5 km -re lakom a tereptől , de nincs elég merészségem kigurulni oda . Olyan peches ember vagyok , hogy engem tutira lemeszelnének. Pénteken is átmentem a 2 dombocskán amit odaturtak , hogy ne menjenek be a hozzám hasonlók és erre a kanyar után 2 zod csávó kuvasszal. Tavasszal meg aktívabak , hát nem tom mikor jön el a nap , hogy én is karcoljak benne.
Ja a Csabié bizony.
Hamár a neveknél tartunk.Egy ideje gondolkodom rajta(jó csolnoki szokás szerint) hogy kinek a kije lehetsz te.
Arra jutottam hogy te alighanem a Wágner Csabi fia vagy.Vagy?
Megnéztem az adatlapod és arra kérnélek hogy azt a sétabotot minél előbb vágd le a kipufogódról.
Igen mi is láttunk benneteket , de ahogy a nagy öregek is mondják az ördög nem alszik . A két crf nagyon nyomta és a 125 - ös TM tulaj is ott volt a topon.
A sétabotott én levágnám csak vater nem akarja
Jövőre viszont ott van az OB-k elötti amatőr betétfutamok, na meg az Amatőr Kupasorozat A (jobb) és B (kezdőbb) kategóriával.
Ja és ha ez még nem lenne elég van Kelet meg Délkupa is...
Most vettem egy 125 sx-et és arra gondoltam h majd nemsokára próbára tenném magam egy amatör crossversenyen! És ezért kérem a ti segítségetek h nem tudtok véletlen 125 kategóriában amatőr cross versenyt, lehetőleg Bács-Kiskun megyében, vagy annak környékén! előre is kösz
Üdv: VaZa
Csak 250-est vesz.Szigorúan 2t fajtából
hát ő a haverom
tisztára olyanok vagyunk mint Stan és Pan
ő ment először a crm el is meg a kx el is mert tőle nem féltem
mutattam neki hogy hogy és mit csináljon hogy ha nem akarja hanyatt vágni és betartja
Viszont 1-2 csepp eső és akkor eldurvul a helyzet...
Jani haverod nem akar egy k6-os YZ-t?
Volt egy csomó dolgom amit mindenképp meg kellett csinálnom.
De ha holnap nem esik sok eső mindenképp kimegyek egy kicsit.
Aztán hétfőn meg megyünk motorért a Jani haveromnak,úgyhogy ha holnap nem is a héten valamikor biztos megyek/ünk egy karistot.
Ma hiányoltunk....
link
A lényeg hogy eladó.Há nem? Há de!
Hamár a neveknél tartunk.Egy ideje gondolkodom rajta(jó csolnoki szokás szerint) hogy kinek a kije lehetsz te.
Arra jutottam hogy te alighanem a Wágner Csabi fia vagy.Vagy?
Megnéztem az adatlapod és arra kérnélek hogy azt a sétabotot