Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

husa?
Felkeltem....
úúáááááááá...
hol a kávém?
Serfozo! én jelölgetlek myvipen...
jo reggelt
ott tul sok a narancs
alszotok kutyák ?
biztos nem véletlen mikor egy parc fermé így néz ki! ja és mindegyiknek jó a sztendere

jól van na van ott két kawa is

amúgy jó reggelt ! hát a tegnapi light-os túrától nem lettem gyógyultabb vazze !
Szóval: az eredeti terv azt tartalmazta, hogy kicsit később, úgy egy év múlva veszek csak nagyobb motort, addig várok. Ez most olyan dolog, hogy "babettáról 500-as CR-re" hogy van aki naggyal kezdi, én már elég sokat motoroztam, tisztában vagyok a képességeimmel, motoroztam már 400-asokkal, 650-essel is, szóval nem újdonság. Másrészt meg saját dolgom, hogy mivel töröm össze a pofám Amúgy meg nem azt kérdeztem, hogy nekem melyik lenne a legjobb, hanem hogy melyik mennyire megbízható. Tudom, hogy nagymértékben függ attól, hogy mennyire vannak széthajtva, de mentem már TSR-rel, KDX-szel, meg RX-szel is, az RX tetszett a legjobban ,arról nem is beszélve, ahogy ment. A TSR-t ,eg a KDX-et messze alázta, pedig azok se voltak széthajtva, igaz, a TSR-ben a powermotor hiányzik, és mindig nyitva van a szelep. Szóval nem azt kérdeztem hogy milyen kéne nekem, hanem első sorban tapasztalatokra lettem volna kivánics. A csipkelődős kollégáknak meg csak annyit üzenek, hogy ezzel magatokat írjátok le, hogy kérdezek valamit, és egyből lemartok, hogy hülyeség... Amúgy kösz a válaszokat Na széles utat!
sztem te meghaltál és narancsvidékre kerültél
jo vidi...csak kibaszott sok a kép ki a végén az a kis szaros?
ohhh bárcsak itt lenne egy ilyen fasza pálya.. ez monoron van?
jó neked
Holnap megyek KTM országba most jutott eszembe
de olyat nézz légysz, ami csurig van
Nah megyek Aludni
Jó éjt mindenkinek
Hólnap telírni a fórumot és kitekerni a gázkart
BB
jaja majd megnézem a pincét is, hogy akadna-e neked egy szabad gép
Szerintem ő is eltévedt
hozzám vághatnál egy narancsot
Ez az udavrod?
elég lenne babetta után a régi motoGP 500 2T