Szóval: az eredeti terv azt tartalmazta, hogy kicsit később, úgy egy év múlva veszek csak nagyobb motort, addig várok. Ez most olyan dolog, hogy "babettáról 500-as CR-re" hogy van aki naggyal kezdi, én már elég sokat motoroztam, tisztában vagyok a képességeimmel, motoroztam már 400-asokkal, 650-essel is, szóval nem újdonság. Másrészt meg saját dolgom, hogy mivel töröm össze a pofám Amúgy meg nem azt kérdeztem, hogy nekem melyik lenne a legjobb, hanem hogy melyik mennyire megbízható. Tudom, hogy nagymértékben függ attól, hogy mennyire vannak széthajtva, de mentem már TSR-rel, KDX-szel, meg RX-szel is, az RX tetszett a legjobban ,arról nem is beszélve, ahogy ment. A TSR-t ,eg a KDX-et messze alázta, pedig azok se voltak széthajtva, igaz, a TSR-ben a powermotor hiányzik, és mindig nyitva van a szelep. Szóval nem azt kérdeztem hogy milyen kéne nekem, hanem első sorban tapasztalatokra lettem volna kivánics. A csipkelődős kollégáknak meg csak annyit üzenek, hogy ezzel magatokat írjátok le, hogy kérdezek valamit, és egyből lemartok, hogy hülyeség... Amúgy kösz a válaszokat Na széles utat!
úúáááááááá...
hol a kávém?
jól van na van ott két kawa is
amúgy jó reggelt ! hát a tegnapi light-os túrától nem lettem gyógyultabb vazze !
ohhh bárcsak itt lenne egy ilyen fasza pálya..
Jó éjt mindenkinek
Hólnap telírni a fórumot és kitekerni a gázkart
BB