Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja,az mindenkinek jobb ha levágják a karod
lőttek a stopi felvételeknek...még jó hogy megbeszéltük...erre elllopják a geci exc-t...kész
nekem szept 15.én ugrott ki,pihentettem 2 hétig,aztán gyógytornázni kellett volna,azóta 4 ugrott ki recseg ropog,minden baja van...nagyon megnyúlt a szalag,lehet kés alá kéne feküdni vele.
NEm, csak 1s volt
neked is ugrálós a vállad?
Megyünk kajolni, mert éhen halunk!
Este jövök!
Addig csapatás- jó is annak aki mehet..
nah megyek ki
BB
Ja, eccer már mentem versenyen
De a 35.-ik percben leintették, mire kezdtem belejönni és a vállam is visszugrott a helyére
Sajna innen-onnan mindenhonnan szedtem az infókat össze.
Meg néha jó dolgokra is rájöhet az ember magától
Öregnek mondtam milyen motorok lennének-
persze hogy azt mondta: HONDA-YAMAHA
Tm-et lefikázta
Ktm-et elviseli.. Dehát ezek a japó geccek nem csinálnak 144-et. Bár yz-hez tán láttam olyan hengert, de az mégiscsak barkács
te versenyeztél vagy utánna jártál ezeknek?
Eccer mikor már érzésre jól mentem, akkor azt vettem észre (sóskúton a csúszkálós szar hátsó részen, még a régi nyomvonalon), hogy a kitöréseket jobban lehet kontrollálni, ha állsz, mert nem az egész motor+motoros tömeg indul meg egy irányba, hanem csak a motor. De mostanra már annyira kiestem ezekből...
nyert a tm es
jó pálya...simán indulnék egy versenyne ottan
jah van egy szép nagy asztal...le van aszfaltozva,meg van rázó... gecidurva http://youtube.com/watch?v=WZn... 0:40től nézzétek
az zsír
sm nél nem nagyon kell állni..max csak a terepszakaszon...biztos jó lehet az is..
valamit olvastam Motomixbe hogy olyan pálya, hogy aszfalt ugrató? Hallottál valamit?
De kell!
Csak kell hozzá két rendes láb!
MEgyünk Szadára szadizni magunkat, aztán jöhet bármi. 3 alkalom egymás után, aztán nómegy minden faszánkó!
A moccot az Öreg összedobja mindenképp köv. 7végére! ! !
bulgáriában van 1 ilyen pálya.... sm pálya,és nincs dirt része,mármint van,csak aszfaltos az is

Az egy új sportág lenne CrossSM. Crosspályán Supermoccóval
A helyes testartásal pedig annyit nem kell foglalkozni-ha nem versenyzel- nem kell hogy az elvegye a motorozás Feelingjét
és nem kell végig állva menni....ergó nem fáracc el annyira
nem para andris,remélhetőleg összetesszük a mocimat a héten..aztán csapatásezerrel...tiéddel mivan?remélhetőleg a fasszopó emberke faternak megadja atartozását,aztán akkor egybűű kapom a lóvét..holnap talákozik vele..remélem ad pénz mert fejbebaszom az embert
Á, dehogy! Az a szar pálya!
Sehol nics rajta sima rész! Le kéne aszfaltozni az egészet picsuba!
Hogy kerekes székkel is tudjak rajta gurulni!
naja,supermotoban állandóan csúszkálok az ülésen,mindenhol meg kell találni a megfelelő pozíciót mint crossnál,igaz a kanyarodás tök másképp van
Egyébként soxor a fáradtság miatt ilyen az ember. Ha jobb a fizikum, nem arra kell koncentrálni le ne essél, hanem tudsz szépen előre hátra csúszkálni, súlypont ide-oda, könyököt fenntartva haladni, ahogy tényleg köll
a fotós hibája
Nagyon rá kell gyúrnom erre a következő időben...
Meg a fizikumra, állóképességre, meg a ....