Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hidd el h kevés ember van aki kitud használni egy 450-est v egy 525-öst ez tuti, egyenesben mndenki tudja húzni a gázt, de kanyarban is kell tudni húzni az az igazi
hát jah.....de volt kinnt a pályán egy gyerek amikor a risztov éviék gyakorlotak kinnt és a csávó 450 crf el nyomta mondjuk ő alatta meg állt volna egy idő után a 250 tudása az biztos mert ő is nagyobb darab volt....jó let volna kimenni a ktm tesztnapra és kipróbálni a 250 4t-t kiváncsi letem volna mit tud
örülök h egy a nézőpontunk és legalább értelmesen lehet veled beszélni amugy nem messze lakok kaposvártól és a kaposszekcsői versenyt múltkor ki kellett hagynom mert nem volt jó a mocim
én már tapasztaltam is
pedig hidd el h az ebay az egyik legbiztonságosabb, meg hát érteed az elutalt pénznek nyoma van amin keresztül le lehet nyomozni
Elég legtöbbször. 450-nel sokkal könnyebb hanyatt esni. Olyat is láttam már
pl endurózgatásra milyen jó is mondjuk egy exc 450 vagy 525
mondju havernak volt 525 és fosott is tőle nagyon mert valami elképesztően erős volt.
aztán vett egy 250 exc 2t és most azzal tolja...mentem is vele és nem tom hogy hogy a picsába lehet olyan erős mondjuk a dupla power száít sokat biztos de eccerűen a ktm nagyon ott van a toppon
sztem is jobb most már utolag rájöttem, h a kis 250-esek ereje bőven elég a sírató megmászására
De azt kizártnak tartom, hogy én elutaljak interneten akárkinek is 1 millát.... CSak ha itt van a cucc, és mindjárt vihetem is. Én ilyen földhözragadt vagyok
ismerek vkit aki 110kiló és 250 4 tével ment tavasszal nagyon jól annyira jól h szarrá verte a mezőnyt mindenhol, szóval érted egy 250-es is tud menni, sokan azt hiszik h gyengék de még nem is mentek 250-el az igaz h forgatni kell őket
"azért kisgyerek mert ....."
aham én vagyok a bunkó
Nálunk a falkában összesen 1 db 450-es van, a többi mind kisebb. Pedig errefelé is tudnak néhányan motrozni
Nah megyek aludni!
Jó éjt mindenkinek
Azért holnap ne kék-lila foltok legyetek, hogy egymásnak estek
amugy szerintem hogy ha nagyobb darab valaki lásd én akor nyilván való hogy egy 250 es csak nyűglódne alattam é ezért kéne a 450 es.....jó is lenne egy crf 450 vagy kxf 450 ha lenne kess fenntartani
csak hát megint te írogatsz bunkon nem én
azért kisgyerek mert azt hittem h az a kibaszott nagy erő a lényeg de nem ez nem így van attól mert erős a motor még nem biztos h jobb nekem a 250 4 ték nagyon bejönnek az összes
akkor miért vettél 450 es eggyátalán?
bizonyára azt gondoltad hogy egy Hujber bujt el benned
jah boccs imi most 250 4 tével megy nagyon jól
na ja
én is simson on tanultam mocizni még 8 évesen
kibaszottul jó volt amikor az a 3 kőkemény lóerő kitört belőle
csak egyedül az nem teccett benne hogy ha eljött nyáron az a pillant hogy felmelegedett és kapta a meleg menetszelet akor általába megállt...na akkor ököl a tankba és gooo tovább
jobbnak biztos nem jobb de olcsobb és ezé
boccs de te nem tudod h miről beszélsz
450-es motor magyarországon kornél borka hujber adamekstb... meg még egy pár
külföldön james , ricky meg még egy pár!
amatőr szinten krosszozásra bőven elég a 250-es 4té
Nemigen ismerem ezeket a mai trükköket. Pedig hosszú évek óta biznyákból élek, nem is rosszul. Csak abból indulok ki, hogy ha valami nagyon occsó, akkor az gyanús. És ha ez működik akkor becsukhatnak a hazai márkakereskedők
Régi van amikor jobb
Lásd: Simson MZ ETZ
Ma is ilyeneken tanulnak motorozni Streer Fighterezni a gyerekek
Nem beszólás volt
ebay-en nem fordul ilyen elő
a régi nem jobb és nem is erősebb mint az uj bár még nem volt alkalmam összehasonlítani a 2 kort de el fog jönni az ideje...és miért akarod eladni eggyátalán a crf et? ha tul erős neked akkr amikor megvetted kellet volna rá gondolnod hogy talán nem bizts hogy jó lessz...de ha már nálad van akkor talán azzal kéne megtanulni motorozni nem pedig feladni és kissebbre cserélni inkább mert ahogy elnézem nincs az lefarcolva....