Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

skyro most menjél ki a kamrába és fűrészeld le!
majd szezon végén
mi az a seprűnyél a kipuf végén? miért nem vágod le?
lemaradt a csicska kép
MEgjöttem
leider noch nicht

szerintem a hét eljén vagyok ezügyben hadrafogható ............ma annyira beteg vagyok például , hogy az ágyból nem keltem ki

amúgy szevasztok
a telólégtelenítéshez meg csak leszoktam lassítani ...azért megállok de ülök a motoron és akkor nyomom meg általában ha várok egy felmenőnél , hogy felérjen az előttem lévő meg ilyesmi ...nekem olyan nyomós cucc van rajta (ez ktm powerparts), hogy lehessen gyorsan légteleníteni(1 másodsec)....7000 huf...de egy haveromnak versenyző .....olyan van , hogy még ki is van vezetve a bal kezéhez így még annyira se lassít ....nem ő is megáll egy pillanatra ......vagy nagyon sima úton nyomja ....amúgy ha a bakon légteleníteném akkor jóformán csak beszívna levegőt......ahogy leesik az eleje ...a hondám volt nagyon érzékeny erre a légtelenítésre ha azt óránként nem légtelenítetted akkor nem volt elsőteló ......arra is vettem szelepet de csak a végén ....ott annyi levegő tudott összejönni , hogy megijedtek mikor kiengedtem ..............
csőőő
ha vasperselyes akkor 3 tank ha meg nikaszilos akkor 1-1.5 tank
de jobb ha kijáratod a 3 tankot de csak lazán.....persze nyithat a power csak ne nyelezd le(bár tudom hogy nehéz...tapasztaltam )
Óóóhhh, nóóó!
Jövőre szeretnék csupán...
Dév (Faisst) biztat, meg az asszony is, de félek az égéstől...
De egy szezont jó lenne végigmenni jövőre. Vagy 25be vagy 250, amilyen motor lesz majd éppen.
Amatőrben mindegy, hol bénázok
Ha már nem utolsó leszek, már az is jó
B-and-i te versenyzel is?
Délutánra felszáradt mi?
Rohadjon meg... Az a kib...ott 144-es nem hagy nyugodni
Zoozee "BÁ! Nincs esetleg valami prájsz a vonaladon?
Nem jobb, ha lábon álló motoron légtelenítesz?
Akkor kisebb lesz benne a nyomás, később keményedik fel...
Én is bakon szoktam, de eszembe jutott párszor
Végülis egyfajta előfeszítést vehetsz el töle, ha lábon vagy akár berugózva légtelenítesz.
Csak kirugózáskor vákuum lesz benne és a szimmering mellett beszív mindent
nincs mit.

Külömben hoztam az előbb egy Hondát.
Sajna fénykép nem készült róla.A gíg egy 1996-os CR 125 R,és 320.000-huf ért hoztuk el Ráckevéről.
Nem rossz bike,de azért van rajta mit csinálni.De hát nem is csoda,nem mai darab.
Mégis mindent összevetve megérte az árát!
ja, és köszönöm a választ!
azon volt
Azért mert az olaj gázosodik!
És ha gázosodik,megnövekszik a telóban a nyomás.Ergo "keményebb"lesz,és ezáltal az épp aktuális csillapítási beállítás is megváltozik(kevésbé csillapít) mivel a nyomófokozati terhelés megnövekedett.
Magyarul légteleníts néha,nem bánod meg!
Természetesen a motor bakon legyen.
amugy miért kell a telot légteleníteni? másképp gázosodik a két szár és emiatt másképp is viselkedik?
helló!
nálunk fasza idő van süt is a nap és még melegít is!
most jöttem haza mocizásból, jót saraztam meg azzal szórakoztam hogy sárból ki aszfaltra aztán még ott is keresztbe ment! zsír volt
itt 4 fok, az elöbb szakadt az eső, most süt a nap, de olyan felhők vannak, hogy kinéztem és azt hittem, hogy ellopták a hegyeket de csak elbújtak
Köszárhegy KTM teszt nap, az elöbb,, :)
itt 10 fok van kb
lehet megyek erre a motoros faszom geci börzére,kéne vmi ruhát venni prot ingemet meg lehet eladom
jó az idő?
3 fok van...csak a nap süt..amugy baszott hideg van kint.
jah,pedig az idő egész jó
amugy nagy gecik aparkolósok..majdnem egy éve ott áll
ezek meg aztmondják hogy csak 1 hónapja,az össze dokumentumot eltüntették,hiajavitóval a füzetkéből minden ki van húzva...és csak 1 hónapot ismernek el...
de beszopják..mert nem csak a lopájt jelentették be..hanem őket is..npo meg küldik rájuk az apeh ot...beszopták a drágáim...