Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit

Nem csak miattad, csak nálad fogyott el a cérna. Idejön valahonnan egy kis senki és leugat mindenkit mert ő gazdag, vagy faszom tudja mi...ez a baj ezzel az oszággal. 20 éves kis apucikedvencei beszólnak mindenkinek, azt hiszik mert tele vannak mint a déli busz mindent megengedhetnek. Rühellem az ilyet!
láttam már motorozni (nagyjából ismerem is a srácot)
jól menne de szarul ugrat ...főleg nem látványosan ...biztos valami trógertől tanul
"Érted engem az utolsó tróger senkit." Nem vall tulzott önbizalomra ! De azért gratula ő nem is megy rosszul a szupermotosok közt bár nem követem de néha hallom a nevét!
mert egy tróger vagy
Ez látod engem is vigasztal én is így vagyok vele. Az is jó hogy sok motoros tőlem kér tanácsokat.A legbüszkébb pedig arra vagyok hogy Zóka Attila supermoto versenyzö is engem kért meg tanitsam neki a jó szép látványos ugrásokat.Érted engem az utolsó tróger senkit.
de nem merek kimenni, úgy szakad a hó
De érzem...Attól még kezdj el ásni
ott áll előtte a passat .......
most itt vagyok és írok neked
fürdőkanyarban zöldházat tudod hol van ?
azzal szemben fekete sas étkezde mellett van egy ház a sarokban ...az az enyimé
nem érzed micsoda tisztelet sugárzik a megszólításból?
Sztem kezdj el ásni valami búvóhelyet mert felhúztad a medvét...
Gerre mester,lefagy a pöcsöd mire ide érsz
Ehh Ilyet ne mondj mert akkor hozzátokig kell mennem hogy játszhassak de az neked fájni fog
Pénz beszél
jah értem
Bazilikától messze laksz?
nam kapsz
Küggyétek ide azt a tetves havat jáccani akarok!
a 48-as temető az esztergomban van...... ott egy lakópark mellette ahol 20-30 millióért összeérnek a házak
én 5-6 km-re esztergomtól marót dömös visegrád irányába a dunaparton van egy völgy halastavakkal ....én oda erőlködök
csak nagyongazdagok és nagyonszegények laknak ott
bazmeg
20perc alatt annyi hó esett, hogy muszály lesz mégiscsak jáccani kicsit igaz csak romettal megyek boldogítani a környék lakóit
magyartanárom és a némettanárom (egy család) is búbánatba lakik
Ott van a 48as temető nem ha mond ez neked valamit
ne nekem mond
csak 2en parásnak tartom kicsit, bármi történhet és olyankor jó ha többen vagyunk....
na mind1, csak siekrül meggyözni őket....eccercsak
hát féligmeddig
mert búbánatvölgybe szerettem volna lakni már nagyonrégen....aztán nem sikerült sokáig már fel is adtam ......lehet ez most teljesült.....de maradok a városban is .....úgyhogy csak lakni megyek ki hagyok alternatívát ..............ha véletlen mégse jön be végleg
de kutyaszar itt a belvárosban...........jóhogy minden itt van a számban de mostanra már elviselhetetlen lett ....meg a gyerekek is mennének ki a zöldbe ...és mostanra tudtam összehozni a szökést......de még nem tettem át a székhelyem teljesen ...csak először próbaalvások ...séta ...ilyesmi van....lesz
Nos tehát gondoltam hogy irtozatos logika kell a kikövetkeztetéshez hogy befagyott pocsolyák közpé való beszakadáskor kerül a víz a nadrágomra illetve kanálison való átkeléskor ami ugyancsak fagyot csak a medvével együttes 400kilóm egy négyzetméteren való eloszlását nem támogatja a jég