kérdem én ? kit érdekel az hogy kik versenyeznek a délkupán, ha te vagy a 2. (valahol el kell kezdeni)
amúgy is, milyen NAGY nevek lehetnek egy B kategóriába?
Nem vitt rá a lelkiismeret.Kimentünk inkább a haverral a dági edzőplaccra próbálgatni a frissen hozott Yamit
Még jó hogy nem esett a hó vízszintesen,60 km/h-szél kiséretében
De azért mentünk vagy 2 órát!
figyelj ide te seggfej nem tudom mi a faszt kevered még mindig a szart itt a fele aki hozzászólt a tegnapi dolgokhoz a történet felét se vágja amugy mentem vele kb 35 órát, és nem 2-en indultak de hát látszik h nekedd biztos vmi fáj mert még mindig nem állsz le a témával!
Ez a motor Dunaföldvárról származik,és úgylátszik hogy a mostani gazdi is csak egy állmenő
A gép nincs túl jó szőrben és nem is 97-es hanem 93-as
De aki vágja az 500-as Kawákat az egyből leveszi hogy mi a helyzet.
és mér" ekkora az arca? Ha bemész egy kocsmába idegenként lehet hogy nem a legjobb módszer az ismerkedésre hogy felrúgysz pár faszt akik az asztalnál iszogatnak, mert a többi vasz lehet nem nézni ezt jó szemmel...
De az már valahogy feltűnt,ha valaki valamiben penge az nem veri magát rá, csak szerényen megmondja hogy tudja azt a dolgot és kész, de a billentyűzet mögül a sok kis suhanc rögtön Pastrananak ézni magát.
Ha a srác mégis Pastrana akkor csak a stílusán kéne faragni kicsit és még szimpi is lehet a népeknek, de ezt valahogy nem hiszem.
15-20 órát az elmúlt pár hétben verettem, mégsem hiszem hogy jobban motorozok mint a nagy átlag...
amúgy is, milyen NAGY nevek lehetnek egy B kategóriába?