Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérdem én ? kit érdekel az hogy kik versenyeznek a délkupán, ha te vagy a 2. (valahol el kell kezdeni)
amúgy is, milyen NAGY nevek lehetnek egy B kategóriába?
ő olyan kurva gazdag hogy nem add ilyenekre
Yami mielőtt osztassz az adatlapodat töltsd ki leglább lássuk kivel beszélünk. Jótanács sztem így illene.
te se legyél annyira elragadtatva magadtól sztem
na hát én ugyan ezt mondtam
lehet hogy tök jó csak a tájbeszédet nem értik a vevők
jah értem
Vagy mindkettő
Köszi na végre valami konkrétum,amugy leszarnám az évjáratot(mert szép,nemcsak nöiszemmel ) csak tulrég hirdetgetik,vagy szar vagy nyakas paraszté
yamaha1987
Nem vitt rá a lelkiismeret.Kimentünk inkább a haverral a dági edzőplaccra próbálgatni a frissen hozott Yamit
Még jó hogy nem esett a hó vízszintesen,60 km/h-szél kiséretében
De azért mentünk vagy 2 órát!
fasz kivan az ilyen emberekkel, na mindegy én már lezártam a témát régen
Csak azt ne feledd hogy az a bizonyos "tamási verseny" egy Dél-Kupa futam volt csupa nagy névvel az indulók közül.Mint például...... ....Kik is?
figyelj ide te seggfej nem tudom mi a faszt kevered még mindig a szart itt a fele aki hozzászólt a tegnapi dolgokhoz a történet felét se vágja amugy mentem vele kb 35 órát, és nem 2-en indultak de hát látszik h nekedd biztos vmi fáj mert még mindig nem állsz le a témával!
te ma nem mentél ki Kertvárosba?
jaah értem
"Fekete sas sáros utca ott lakik a Varga Pista..."
Majd helyijáratról bekiabálok néha
Ez a motor Dunaföldvárról származik,és úgylátszik hogy a mostani gazdi is csak egy állmenő
A gép nincs túl jó szőrben és nem is 97-es hanem 93-as
De aki vágja az 500-as Kawákat az egyből leveszi hogy mi a helyzet.
dél kupa volt bár tudom, ez nem jelent semmit
azért nem mind1 hogy milyen a verseny szinvonala...érted..ott első....tömegpsortban meg 20..
nem mind1
és mér" ekkora az arca? Ha bemész egy kocsmába idegenként lehet hogy nem a legjobb módszer az ismerkedésre hogy felrúgysz pár faszt akik az asztalnál iszogatnak, mert a többi vasz lehet nem nézni ezt jó szemmel...
na felugrok dobogókőre körülnézni /kocsival/ .....aztán majd jövök es leugatlak benneteket
a tamási versenyen ott voltam én is, és tényleg a 2. helyről esett ki
pedig tiszta jót versenyzett az 1. helyér
kottázzad már le a srácot kb. Kicsodamicsoda?

De az már valahogy feltűnt,ha valaki valamiben penge az nem veri magát rá, csak szerényen megmondja hogy tudja azt a dolgot és kész, de a billentyűzet mögül a sok kis suhanc rögtön Pastrananak ézni magát.
Ha a srác mégis Pastrana akkor csak a stílusán kéne faragni kicsit és még szimpi is lehet a népeknek, de ezt valahogy nem hiszem.

15-20 órát az elmúlt pár hétben verettem, mégsem hiszem hogy jobban motorozok mint a nagy átlag...