hát pont 929-el nincs de mintha filigránabbanak és erősebbek érezném ...mentem már vele de nem tudok konkrét nagy okosságot mondani mert külön külön volt rá lehetőségem a menetre .........
amúgy megettem vele egyet a nyáron
amúgy ez jó motor szerintem főleg azokban az években még a gsxr talán nem volt annyira toppon ...talán
a honda átlagban jó motor......ez kicsit húzva van ...powercommander spotkémény...sportlégszűrő ...stb....olyan 12 lóval tud többet de nagyban függ a hány fokos a vize .....
kormánygátló nélkül még boltba kenyérért se lehet vele menni ......
amúgy csak ajánlani tudom.............sőt eladó is van rajta vagy ötszáz huf extra .......
Hát nemtom mi lesz addigra.... Az asszony bizti megszül, elvágom a zsinórt, aztán Mikulás nap... de télleg szójjatok, tuti lesz valami megemlékezés nálam otthon. És ha érdekel, legfeljebb kimegyünk és megmutatom, merre szoktunk csapatni
Kicsit off.
Zoozee,látom van egy 954-es CBR-ed.Van összehasonlítási alapod a 929-el,mert haver mindenáron CBR-t akar venni,és nekem a 929 amivel eddig mentem az csalódás volt
A márkát és fajtát támogatom
Ha a kukucson megépülne a krossz pálya akkor az tökéletes hely lehetne.
az endurósoknak,pedig ott az erdő,igaz ,hogy síkvidék,de olyan sötét fenyves erdejeink vannak,hogy még a rézfaszú bagoly is zseblámpával jár
amúgy megettem vele egyet a nyáron
amúgy ez jó motor szerintem főleg azokban az években még a gsxr talán nem volt annyira toppon ...talán
a honda átlagban jó motor......ez kicsit húzva van ...powercommander spotkémény...sportlégszűrő ...stb....olyan 12 lóval tud többet de nagyban függ a hány fokos a vize .....
kormánygátló nélkül még boltba kenyérért se lehet vele menni ......
amúgy csak ajánlani tudom.............sőt eladó is van rajta vagy ötszáz huf extra .......