Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a jó,e hiánycikk erre fele
Lóf@szt! Sörmeghajtásúak
pedig szarrá írtam a fórumot ma+tegnap hogy motors tv-n enduro ment + supermotó utána
Jó kis motorozás volt
bioethanolos motorok!
Iggen. Aznap 38 ember fizetett
milyen off? és amikor a csajokanak udvarol gerre

na itt a gépmadár
A motor csak álca,hogy eljuthassatok a kocsmába....?
Rohadt sport adók:foci,foci,sí,foci,foci!
és ő is lefog esni,vagy előbb körbe repüli a Földet?
www. nálunk.hu
Az kb olyan volt mint most hogy egyik gyártó fel vásárolja a másikat de ugyanazt a mocskot csinálják tovább (név nélkül).
irigylem is az endurósokat, bassz, mennek mint állat, az se tudják hová
Oszt a jók meg mégis megoldják a szitut
Mondjuk azt nem ha leesik egy repülő eléjük...
Meglepetés!
(nem) nöknek szól
Csinált régen!
Aeromacchi néven
Van egy cikkem róla egy amcsi újságban
A II. VH után olaszországban vettek meg egy üzemet, de nem nagyon jól jöttek össze a dolgok, a motor is egy szar lett.
Öreg szerelőmnek gyorsaságiban volt ilyen motorja
Értem
Én azért is gondolom jobbnak a 954et,mert amcsiba az idióták ezt kerekeztetik főleg orrvérzésig.
929-nek volt egy szériája mait visszahívtak a kuplungkosár miatt,de egy idő után megint szólni kezd,nem értem miért.,Én nagyna,és szélesnek találtam a tankját,pedig én 187cm vagyok haver meg 15 centivel alacsonyabb
Láttam,hogy eladó,havernak tetszene,mutattam a képet,de neki még el kéne adnia gixxert addig,és akkor még a kárácsonyti fa alá betolhatná.

Sorry mindegykinek az offért
Az faja!1x mi is zuhantunk vagy 5m-t a tokodi endurós völgyben,elindultunk az úton és elfogyott,homokbányában landoltunk,én lapra érkeztem(majdnem beszartam)de a haverok nyomtak 1 előre beck flippet.Még jó,hogy homok vót és nem 1másra estek!
erzberg rulz
Na látod csinál a harley is cross motort.
És összehozta?
Tud ez a freestyle-os koma
dr. kamionkai tetőfényképész gemes
A harmadik. Na az igen
tudom, hogy már feltettem de 1ik kedvencem
Azé a Harley blokk az oda basz.