Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem állítom hogy itt minden tökéletes ....sőt
Amúgy itt egomba a Fideszes vezetőség amit csinál.....na szerintem nektek nem tetszenene....ahogy sok jobboldalinak sem
Egy egyszerű, tiszta, őszinte szó......
ezt mondom hogy meg kell halgatni őt is meg ellenkező véleményű embert is
Azt még én se tudom, miből fizetem majd. Olyan 120-150 ezer körül lesz évente....
Ismerem a Gődért és az is hogy mit gondol erről.....
látom a törit jól megtanultad...
Ez az ingatlanadó is érdekes egy kérdés... bár könnyebb lenne kétszeri adózásnak nevezni!
de te azt kapod amit engednek és amit megírtak az államnál
pl Gődért meg kell halgatnod és ellenkező stíusú embereket, hogy letudjad szűrni magadnak hogy mivan
Hát ne haragudj ha apud azt mondaná kisfiam el kell adjuk a motorod hogy befizessűk az ingatlan adót vagy stb.stb.....amit a kormány megszavazot akkor lehet nem azt mondanád hogy milyen jó ez a kormány.
Nem csak Te, ha Te is köztük vagy. Vagytok sokan. CSak nem értem, miért. De mindegy, légyszíves ne próbálj meggyőzni....
Igen képzelld nálunk is van töri óra.....
Lehet hogy jól meg csinálta az autópályát de kikkel? Milyen áron?
neked lehet hogy jó
Tied a hangszoró.
Te...tudod h Hitler mikor élt? azt tudod h a II Vh-ban? és azt tudod h mien volt németország gazdasága akkor? a macska segge alatt volt kérlek szépen...de igazad van, oan szarul álltak h nemlehet hozzánk hasonlítani
szerintem csak én.....
És egy kib@szott szervezett hadsereget. Csak a szibériai hideggel nem számolt.....
Ja a régi részt még a háború idején csinálták.
De németország hol van hozzánk képest?
szerintem nem ahoz kénehasonlítani....
Csanaki stílusa kitűnően kifejezi a sok baj közül az egyiket! Az hogy hiába sz@r az egész, mégis megpróbálják bebeszélni, hogy ez így mégis rendjén van! De hát egyszerűen hogy mernek az emberek mást gondolni, hiszen jelenleg maga a megtestesült messiás szállt alá az égből, hogy elhozza nekünk a megváltást... Röhej ahogy még megpróbálják magukat jó fényben feltüntetni...
Ja. Mert némelyek hiszik, hogy most jó
jaja....
most nem Hitler rasszista politikájára értve
de Hitler példás ember volt. Kiépített rövid idő alatt egy olyan gazdasági környezetett amit manapság nem sikerült senkinek se
Drágábban mint a horvátoknál. Ahol alagút meg viadukt az egész. Röhej