és akkor a sok madár ugyanúgy ugyanarra szavazna mert nemlátnak előrefelé.... de most komolyan...az nem gyökér hülye f**** aki az öcsödi beszéd után ugyanúgy rászavaz?
Erre megincsak lehetne irogatni amire te vagy a többiek megint hoznátok fel ellenpéldát.....
De szerintem ott volt aki nem politikai okok miatt tüntetett/rongált
Ezek a tüntetések kész viccek
van pár gyökér aki tényleg tudja hogy mit csinál -felbújtók- és vannak azok akik követik
ha azokat a gyökereket akik elkezdik lelőnék akkor a többi birka menne haza és kussolna otthon
Ez megint az amit előbb írtam lehet hogy volt ami akkor volt jobb és van ami most az.....
Bár akik autókat gyujtogatnak kirakatokat törnek stb azok nemtudom hogy tüntetnek vagy csak jól érzik magukat?!
igaz hogy nem nekünk kell itt osztani az észt mert nem fizetünk adót meg semmi közünk sincsen még a politikához de legalább fellendült a topic Hozzászólás száma
De ezt most nem értem. Ilyenek nekem sincsenek. Van hol lakni, van mivel autózni, motrozni, meg egyebek. Ez okés. CSak rohatt nagyot fékezett a gazdaság az utóbbi két-három évben. Ez nem csak az én véleményem, számok támasztják alá. Meg a kormány cselekedetei. És nem igazán látom a szükségességének az okát, amikor öt-hat-hét éve másként volt
magyartanárunk fideszes nem gyengén
és volt ez a tüntetés hétfőn. Egésségügyi reformok 2 hónapja vagy mennyi ideje van beiktatva és már is szar. Jah mert kell egy átálási idő! Egyiknapról a másikra nem rendezik át. Meghogy 2 órát várt az orvosra (az az állam hibája hogy az orvosnak más dolga akadt illetbe b*szott bemenni )
hülyeségnek nem hülyeség,csak kérdés,hogy érdemes-e...ezen hangtompítók általában a felső fordulatszámartományban hozzák ki magukból a legtöbbet,ami egy szénné pörgetett krossznál jó...de egy endúrónál amit már 8000ford/perc-nél elváltasz,nem feltétlen pozitívum............nagyon sokat kellene dolgozni azért,hogy a gyárinál jobb kipuffrendszert legyártas...
de ha van időtök meg energiátok,kiváncsiságból fabrikálhattok nyugodtan...van egy-két leírásom a kipuff tervezéshez.....barkácsszakköri házifeladatnak is elsőrangú......
De szerintem ott volt aki nem politikai okok miatt tüntetett/rongált
van pár gyökér aki tényleg tudja hogy mit csinál -felbújtók- és vannak azok akik követik
ha azokat a gyökereket akik elkezdik lelőnék akkor a többi birka menne haza és kussolna otthon
és Szilveszterkor mindenkinek küldök egy képet róla külön névvel ellátva
Bár akik autókat gyujtogatnak kirakatokat törnek stb azok nemtudom hogy tüntetnek vagy csak jól érzik magukat?!
Legyetek jók!
Jó éjt!
Szegény Magyar nép
Téged vihar tép
Lábad ahol jársz
Tövisekre lép
Szép délibábos rónánál
Sír a vén hegedű
Szél zokogja a nótáját
Miért olyan keserű
Szegény Magyar nép
Téged vihar tép
Réges rég
Szegény Magyar nép
Beborult az ég
Hol van már a szép
Régi dícsőség
És hadak útján nem jár már
Hős Csaba hadvezér
Szép Duna-Tisza partjánál
Már csak a bánat él
Szegény Magyar nép
Lesz e még az ég
Kék mint rég
nem veszthetek semmit
és volt ez a tüntetés hétfőn. Egésségügyi reformok 2 hónapja vagy mennyi ideje van beiktatva és már is szar. Jah mert kell egy átálási idő! Egyiknapról a másikra nem rendezik át. Meghogy 2 órát várt az orvosra (az az állam hibája hogy az orvosnak más dolga akadt illetbe b*szott bemenni
-kimentek a tankok,bejöttek a bankok!
-hosszabb a lánc,ugathatsz,de a tányért odébb rúgták
de ha van időtök meg energiátok,kiváncsiságból fabrikálhattok nyugodtan...van egy-két leírásom a kipuff tervezéshez.....barkácsszakköri házifeladatnak is elsőrangú......