Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét emberek!
Jól belemerültetek a politika mélyébe.xD
egész németország területét beépítette....azért ne viccelj már légyszi...
Képzeld el itt hódmező és szeged kőzt régen a németek épiteték az útat és a régi része még most is jó az egy két éves szélesités meg már5x10x volt nagy javitáson.
Gyerekek! Egyet ne felejtsünk el. A politikusok által át vagyunk b@szva. De nem mindegy, hogy kicsit, vagy nagyon. Hát ennyi. Csak olvaggyon már el a hó és lehessen veretni megen
Te tudod h Hitler hány km tökéletes minőségű utat építettet?
énse tom pontosan de nem annyit amennyit itt csinálnak....
És akkor mivel viszik az árut, az anyagokat, stb? Reptér lesz mindenhol?
gemes ségyeljétek magatokat
és kész az autópálya....minden második város tüntet h a kamionok ott mennem el mert nemtudják fizetni a matricát, hát gratulálok feri, megcsináltad
Autópálya. Az legalább van demár most is késik 1 évet a Metro -ez az építő cég hibája NEM az álamé-
És mi a jobb 20km ami nagyonjó
Vagy 500 ami nem annyira ?Hm?
Ki a retkes kurva anyát érdekel az autó pálya nem kell hűlyeségeket írni az autópályát is magyarországon épitik a leggdrágábban.
és mien minőségbe? 1 év és javítják..akkor legalább úgy csináltuk vna mint Hitler....ő is ebbe fektetett be és az az ÖREG AUTÓPÁLYA MÉG MOSTIS 100x JOBB kinnt a németeknél mint az új Mo-n....
ezt aláírom
én is tettem volna el. Mindenki
aki aztmondja hogy nem az hazudik vagy nemtudja miazhogy ezt veszem meg nem azt mert ez olcsób
Nem jobb ,persze a tény az tény.De az őszinteség szerintem fontos...
És most igy jobb?
Aha.És mennyi autópálya épült Viktor idején ? Várom a tiped
Hát de basszátok meg, értsétek már meg, hogy ez is a KAMPÁNY RÉSZE! Nem az önkormányzati választások előtt volt két héttel véletlenül? Hát ne legyetek már ilyen tanulatlanok a rohatt életbe
Tudod erre tok példát írni volt hódmezőn egy polgármester tett el egy rakás lét de viszont a város rohamosan fejlődőtt akkor mért ne tegyen el lét ő hagyott a város fejlődésére is.
Graveyard At Macimum - Hazudj Te Is

"Már régóta tudjuk, hogy indulni kéne
Eltűnni innen csak el innen el
Hiába nyomják a hazug meséket
Minket ez régen nem érdekel
Hazudni kell ez egy ilyen világ
Hazudj te is ez egy szemét világ
Hazudni kell ez egy rohadt világ
Hazudj mindenért"
de nemérted? ha kicsit is tudnád....nem abba kéne gondolkodni h ki mit mondott ki...hanem a SZÁMOKBA azok a TÉNYEK....és Orbánnál nemálltunk ien SZARUL
Mért akkor szándékossan Gyurcsány kérte vagy mi?
Naja csak az a különbség hogy Orbán nem ismert be sokmindent és lehet sőt valószínű hogy sokmindent el is titkolt.Gyurcsány legalább beismerte a dolgot......
ŐSZINTÉN ki az aki nem tenne zsebre valamennyit ha ott lenne abba a bársonyszékbe?
Akkor ki is vette fel? Ki "szivárogtatta ki"? Ugyanmá....
Igyexem leszögezni, én ezt se hiszem. De mosakoggyunk már meg és nézzünk körbe egy kicsit, mi volt akkor, és mi van most