Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énnnemtom
jah értem
akkor Csolnokhoz nincs közel
csak a 500. Hsz kellet
Gyöngyös mellett, a Mátraaljában
Motorozni akármikor jöhettek Az év 95%-ban motorozható a pálya és karbantartott. Próbálkozunk támogatást szerezni, de (mint máshol is Magyarországon) errefelé sokkal fontosabb egy rangtalan, unalmas, NBnemtomhanyas, húsznézős focimeccs, mint egy 2-3 ezer nézős crossverseny. Reméljük tudunk változtatni ezen az eszmén.
nem visontán?
Visonta az hól is van?
Ezt sajnálom mert tavaj mentem Kelet Kupán és a Visontai verseny volt a legjobb. Nagyon szeretünk ott motorozni.
Kelet-Kupát valszeg nem fogunk rendezni...sőt, lehet semmit. Nagyon kevés a támogató és Apumnak majdnemhogy magába kicsit drága mulatság. Szar versenyt meg nem akar rendezni.
Szia.

Látom Visontán motorozol. Nem tudsz semmit az idei Kelet Kupáról, nem lesz verseny Visontán?
....há odafigyeljetek má!(...)3 hónapja el van szakadva a térdszalagom, az orvosok meg nem gyógyíccsák meg...
na lépek csá
húúúúú vazze......mi folyik itt gyöngyösön!............
Késöbb leszek,addig is csá mindenkinek!
Van benne valami igazság!
GPS-sel kell utánadvágnia a vasvillát a parasztnak Én nem ehhez a csoporthoz tartozom

De ez sokszor jól jöhet ám...gondold csak el, engem mennyivel nehezebb eltalálni mint téged!
Az ám a nem semmi!
Hello,köszönöm szépen jól üzemel!
Ja, ha meg oldalt állok 2x kell rámnézni hogy 1x megláss!
sziasztok hello hogy uzemel geped?en ho vegen Haza repulok es XT csapatok alig varom
Bizony,bizony!
ilyen csini alvós rucis
Nekem is van ilyen édes képem magamról!