Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na kit
nahát.... Kit találtam a motorozz.hu oldalon
Annyit még talán hajlandó vagyok áldozni a dologra
Köszi!
Igen én is úgy gondolom hogy ha a kettő között kellene választanom akkor inkább KTM SX.
amúgy a KTM a megoldása ezeknek a problémáknak
csajozós kép?
ugyan olyan limitált 750ese volt quados havernak
Egyszer odaadom ha eljössz azt megtudod miről is szól!
Hát a huseberg bevált techikája,nem is tudom ma is beszéltem több emberrel is és beszélnek le róla folyamatossan.
Én is sokat gondolkodom mi lenne jó,mert tetszenek nekem is a Husabergek.
Ismerősöm aki versenyez ő is azt mondja hogy nem szabad venni mert nagyon szervízigényesek.
Aztán egy másik versenyző aki Oldboyban megy múlthéten kint volt a súri pályán ő is azt mondja hogy Husqvarnat meg Huseberget soha.
Ezek után én is elgondolkodom a dolgon akkérmennyire is tetszik a gép.
vagy touno
Nem értem miért fél sok ember az RXV és SXV mociktól,pedig semmi rossz nincs bennük.
Háát Apriliából max Rsv1000 de aztis inkább csak a hangjáért.... a bevált technikát szeretem
Kifogyásáig!
Most írt egy srác hogy az ismerőse újonnan vett most egy szuper akcióban RXV550-et 1.3-ba.
De csak 1.2db van belőle a készet kifogásáig tart csak.
Mert a rendes áruk 1750000FT-
Ebben benne van az áfa de természetesen regadó nélkül...Leszarom mer ugyse akarok renccámot!
Sok fajta géppel mentél már?
Én most még egy nagyobb 2T is gondolkodom SX380 ami még tetszik.
A 4T közül meg a FE501,SX525,CRF450R,
az nem rossz ár érte ...főleg, hogy enduró és új ......amúgy áfa meg regadó nélkül van ez vagy hogyan annyi ?
Részemről sajna lefújva mer mennem köll messze kocsival...Szorri ma tudtam meg...
Igen megint jó hideget igérnek holnapra pedig a hétvégén én is menni szeretnék.
Jajj ne vonnyál le következtetést csak érdeklődtem....Nemtom hogy lesz -e 50%...vagy igen vagy nem szóval ha megvenném a berget akkor menne a ktm.... De ez még nem reális csak ma szóltak hogy van egy ilyen lehetőség is....
a holnapi menet akkor lefujva?
olvastam,hogy 1,5be van zsir uj stb...stb...de ktm-et beszámoltatod,eladod,vagy marad?
szevasztok...gerre lesz berged?