Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Van valakinek eladó cr váza? Pontosabban nekem a blokk, karbi, kipufogó, hűtés és CDI kivételével minden kellene! Nem kell hogy szép legyen csak a telok legyenek egyben és ne legyen ferde a váz, valamint E-H tárcsás legyen. Ha van valakinek írjon egy árat. Köszi!
Nagy szavak!
Csak az a gond hogy tökéletesen egy oldalról közelíti meg a történteket.
És itt most nem a motoros társadalom ellen akarok beszélni(hiszen én is oda tartozom nagyjából 15 éve,)csak mivel mi eléggé szem előtt vagyunk(Bejegyzett egyesület,Crosspályával),és kis falunkban színte mindenki szomszéd,haver, ismerős(erdész ,vadász,vadőr,mezőőr,stb)hidd el van rálátásom hogy a mi nagybetűs MOTOROS társaink nem ritkán milyen emberi módon használják azt az erdőt ami szerintük mindenkié!
Természetesen én is vallom hogy a motorizáció előbb utóbb tör magának utat,és vagy így,vagy úgy de engednie kell hatóságoknak egy kis szabad teret!
De véleményem szerint ehhez nekünk"motorosoknak" is fel kéne nőni,és betartani a szabályokat!
Mégpedig azokat a szabályokat amiket azok hoznak akik területén vezet az út!

Most eléggé úgy fest hogy ellenetek beszélek,de gondoljátok át a történetet a másik fél szemszögéből is,mielőtt vádaskodtok meg parasztoztok!

A péceli esethez meg nem igen tudok hozzászólni.Egyszerűen sajnálatos hogy ilyen előfordulhat!
Reggeltet!Itt az arany?
jol leirtam szoval ugyanugy lehet az őzet vagy bármi mást vinni mint öregapáink a bicikli vázán a táposzsákot csak nem vázon hanem max a motor hátulján
na az egeszből azt akartam kihozni, hogy el tudom képzelni hogy megtörtént az eset
öregapád nem tol a csepe bicikli vázán soha zsákot?
Sziasztok..........Joécakát
Na megint szétt fogalmaztam magam inkább megyek fürcsizni és alvás mert melóba senki nem megy helyettem
Például én még egy egeret sem tudok agyon csapni (sajnos) igy neveltek az is egy élölény bakker és élni akar................... nem hogy egy állatot (megrugdalni-agyonrugni)
de ezzel csak annyi a gond hogy ott van hogy egy MOTOROS és ennek megint mi szivjuk meg..... ezért irtam aki hülye haljon meg
miért kéne gumipok? jo most nem magyarazom el ha okosan fekteted fel akkor nem esik le... ( csak gondolkodj egy picit jozan paraszti ésszel: tudod a zsákot is lehet ugy vinni hogy ne essen le)
meg biztos nem 100 km-re rakott
Én nem vitatozni akarok szinte azt sem tudjuk hogy mi volt sött én nem is akarom tudni de aki hülye haljon meg
Egy jóbarátom gondolatai, amelyeket -ezt a levelet elolvasva- én is magaménak vallok......

MOTOROSOKNAK és NEM MOTOROSOKNAK, erdészeknek, rendőröknek nem rosszindulatból!

Nem tudom mennyire van visszhangja a Pécelen elhunyt motorosnak (aki rendőr volt), de az ehhez hasonló eseteket nem szabadna leülepedni hagyni..., úgy talán születhetne valami ÉSSZERŰ megállapodás RENDŐRSÉG-ERDÉSZET-MOTOROSOK között. Mert a jelenlegi sajnos NEM az. "motorozzatok pályán meg erre kijelölt helyeken" sehol máshol, mert ez magán terület, az természet védelmi terület, az az erdészeté, ez a Pista bácsié, ott rákot okoz...stb,stb... hát, erre kijelölt hely csak a pálya van sajna, még az endurosoknak is, és ugye aki endurozni szeretne az nem megy a cross pályára! Mert akik ezeket mondják, általában fogalmuk sincs az enduro és a cross közötti különbségről! A legjobb és talán a motorosok --feneketlen -- vágyát is kielégítő egyezség az lehetne, ha LEGALÁBB A TELEPÜLÉSEK KÖZÖTT lenne KIJELÖLT útvonal, ahol természetesen más is közlekedhetne, túrázhatna. Olyan esetről meg nemigen hallani, hogy motoros, túrázókat ütött el, ellenben az oly nagyon önbíráskodni tudó autósokkal (tisztelet a kivételnek!) ...de erről az ERDÉSZET HALLANI SEM AKAR, képzeljük el, akkor, hogy tudnák berántani a nagy pénzeket a külföldről érkező vadászoktól?! Ne legyenek már ennyire primitívek az érintettek, hogy a lustaság és rosszindulat miatt emberek haljanak meg! Mert ki lehetne találni valamit, csak le kellene ülni és normálisan, EMBEREKHEZ MÉLTÓAN gondolkodni! Persze büntetni, ölni EGYSZERŰBB! Szóval, megoldásnak születnie KELL! Bár a mai világban, lehet csak akkor fog, ha még "baleset ér" 1-2 motorost,...vagy esetleg erdészt, telektulajdonost..
Ezek az én gondolataim, aki akarja tegye ki hátha segít! ..bár nem hiszem..
Hát a 650-es DR az nem egy könnyű gép a maga 180kg száraz súlyával.
Bármit is vesz helyette akár 125 akár 250-est olyan lesz a DR után mintha nem is lenne alatta motor annyira könnyüek az után.
A 125 2T is fog annyit nyújtani neki mint a DR a 250-ről meg ne is beszéljünk az egy állat lesz a DR-hez képest.
de gondolkozzál már
elmész az XTvel
akkor nálad van gumipók meg minden amivel eltudc vinni akár egy állatot? vagy egy nagyobb zsákot?
nézd nem tudni mekkora volt az őz, meg hogy hogyan vitte haza, igazandibol ha megnezed a sok poén fotot, mikor a vietkongok a disznot viszik a motoron.... semmi nem lehetetlen
ha ez igaz akkor meg is érdemli
dr 650 ese volt azt adta el 2t-t akar
de a seggébe már gumibot van
vagyis a másik vállán
a vállán meg a motor nem?
nem volt neki egy 650 es dr je
Hol nincsenek
ezt nagyon szeretem, amikor végre nem csak ellenünk szólnak a rossz hírek,hogy a terep motorosok milyen állatok meg blabla, meghogy csak mi tesszük tönkre a természetet, erre jön egy baromállat, egy gyökér, akit addig kellene rugdosni míg mozog, erre az agyon rúg egy őzet, és hazaviszi.
Az ilyen embert főbe kéne lőni a faszsága miatt.
Most megint egy balfasz miatt állítják majd rossz nézőpontba a terep motorosokat, holott állítom csak a 10%a ilyen, vagy még annyi sem. Rohadjanak meg az ilyenek
sajnos vannak a motorosok között is..........