sztem a crf-ek kurva megbizhatóak és a 4t-k közül a leg szervizigénytelenebbek...csak olaj, légszürő, szelepek legyenek rendbe tartva és sok gond nincs velük...nekem van egy 05ös, haveromnak 06-os, másiknak meg 08-as egyikkel sincs probléma....a 2007-es suzukikkal vannak gondok a 8as már lehet jó nem tom. Én ha vennék motort megint tuti crf-t vennék, endurónak meg ktm-et.
Ezt láttam már én is Érdekes, bár sokan mondják, hogy a Hondáknak a szelep érzékeny pontjuk.
Lenne még 2007-es Kx250F, meg Yz250f, de a Hondának lenne a legjobb az ára, és sajnos az sokat számit, hogy mennyibe kerül. Akkor megérné hozzátenni még egy 100ast és megvenni a Kawát?
ezért kellett tegnap menni motorozni...egész nap jó idő volt és sütött a napocska is ....nagyon jó volt mentünk reggeltől majdnem estig
reggel 9:45- kor pattantunk mocira és 17:10 volt mikor megérkeztünk az erdőből
mindösszesen 114 km-et sikerült menni ..pedig nem álltunk sehol kocsmázni ...ja bizony kellett tankolni is erre a nagy távra...kicsit húzgáltuk a gázt szar helyeken
nagyon jó volt .......főleg most jó érzés mikor kinézek és esik az eső ..
dobogókőre 15 centis havat mond .....
milyen jó hogy tegnap fárasztottuk magunkat
A tökölit úgy éred el, hogy átmész az állomásnál a síneken és mész kifele Tökölről. Utána egyenesen átmész egy mezőn, majd jobbra lehet látni valami ipari létesítményt, amögött van a pálya.
A Halásztelkihez végig kell menni a töltésen ami a tököli kompnál van és kb 5 km múlva bal oldalt már látni a pályát. Kocsival nem tudom az utat mert mi is tökön paszulyon át mentünk oda
Nálunk többen mennek ilyennel, és nem olyan veszélyes a helyzet, igaz csak hobbisták vagyunk. Aki versenyzett vele az sokat szerelte és vasszeleppel használta mert a titánt nem lehet idegileg meg anyagilag bírni. Aztán vett a srác egy sxf 250-et és aszongya azóta, hogy neki többet nem kel japán négyütem
Tegnap olyat verettünk a tököli és a halásztelki pályán hogy ihaj! Végre ugrattam már normálisakat is, no nem mint Pastrana de nem volt rossz. Kár hogy mocsár volt mind a két pályán, de legalább utána nem ismert fel minket senki
Valakinek megvan a 2007/10. Motorrevü?
Akinek megvan lécci írjon egy mailt.
Lenne még 2007-es Kx250F, meg Yz250f, de a Hondának lenne a legjobb az ára, és sajnos az sokat számit, hogy mennyibe kerül. Akkor megérné hozzátenni még egy 100ast és megvenni a Kawát?
ezért kellett tegnap menni motorozni...egész nap jó idő volt és sütött a napocska is ....nagyon jó volt mentünk reggeltől majdnem estig
reggel 9:45- kor pattantunk mocira és 17:10 volt mikor megérkeztünk az erdőből
mindösszesen 114 km-et sikerült menni ..pedig nem álltunk sehol kocsmázni ...ja bizony kellett tankolni is erre a nagy távra...kicsit húzgáltuk a gázt szar helyeken
nagyon jó volt .......főleg most jó érzés mikor kinézek és esik az eső ..
dobogókőre 15 centis havat mond .....
milyen jó hogy tegnap fárasztottuk magunkat
bár most nem esik az eső de térdig ér a szél
A Halásztelkihez végig kell menni a töltésen ami a tököli kompnál van és kb 5 km múlva bal oldalt már látni a pályát. Kocsival nem tudom az utat mert mi is tökön paszulyon át mentünk oda
ez egy 2006 os crf250 értékelése...nem gyenge
http://www.sportmotor.hu/teszt...
Tegnap olyat verettünk a tököli és a halásztelki pályán hogy ihaj! Végre ugrattam már normálisakat is, no nem mint Pastrana de nem volt rossz. Kár hogy mocsár volt mind a két pályán, de legalább utána nem ismert fel minket senki
Crf 250-röl tud valaki infot? Mert sokan mondják, hogy jok, és egy páran mondják, hogy nekik nem vált be.
Ja és 2006-osról van és zsír új.