Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

*gratula
ST-t!
Garatula Faisst!
ja,jó lett volna ha elkapom arajtot
a 2. futam az űber volt nagyon gecc..ha nem fulladt volna le a mocid és elkapsz egy jó rajtot.....akor első 5ben tuti befutó vagy az első 3 versenyző az ment mint állat....de a többit azt csaptad
az jó..
kawa szerintem tuti megy,mert vinné a gyerek,csak hitelét kell intézni jövöhéten,vagyis holnap
vagy az a 250sxs,vagy valami más 4t..nemtom..még megy a variálás
Eddig még sehol sem kopott belőle semmi!
nem is pattogott l szóval kira:)
Helló Szpáj!
nem hála Istennek nem estem vele!
nagyon jól bírja a festék nem csalódtam benne!

marad a kawa vagy jön a ktm?
naja,de a 2. futamban az utolsó helyről jöttem,mert a rajtál lefulladt a kibaszott motorom
23 inudló volt
Ez a vidi gondolom tod hol készült Pihentünk egy kicsit...meg az agyam is http://www.sportmotor.hu/motor...
Versenyen nem voltunk tekintve hogy 8kor kellett volna nevezni és kilenckor keltem....Meg ahhoz hogy indulni tudjunk ki vetették volna velünk a 2es 3as 4es 5ös sebfokozatokat hogy a többieknek is legyen esélye De amúgy voltunk csak fél egyre értünk ki és kibaxott jót (és fárasztót) mentünk KokoDrz-vel
Hello!
msn-n megbeszélnénk!
mi a msn cimed?
Szevasztok.Faistnak grat!
Gerre:voltatok a debreceni versenyen?
száraz18:estén már a cr-el mióta le lett festve?hogy birja az uj festés ? - - - -- - -- - -- -- -- -
na az zsír
Gratula!
hát hogy ha szabad elmondanom és nem sértem meg vele hogy ő közölje a hírt, akor elmondom......első futam:11,második futam:10 GRATULÁCIÓÓÓÓÓ !
okok
Hanyadik lett Faisst?
képek Faisstnél vannak aztán meg a vidik meg a telómon még......és most nem tudok erre koncentrálnisajna..majd holnap feltolom
Szia!Egerben van egy Jó csapat ha gondolod öszefuthatunk!Szeretnél versenyezni is?
képek, video....gyerünk!
Na Hali!
Huhh gecc...űber volt a verseny 164 induló volt
keresek EGER vagy MEZŐKÖVESD környéki enduro csapatot
Sziasztok Na én szivtam ma rendesen Kezdet..Motor/ruha kocsira fel,1óra autózás(Gántra)megérkezés lepakolás, öltözködés motor inditás...1perc járás után leállt na mondom mi a f@sz rárug kettöt berugókar(ismét)letört Nembaj begurulok...persze NEM indult be Huztuk vontuk szerszám persze otthon Ugyhogy haver motorozott pár kört majd haza...Itthon gyertya csere aztán persze indult...Na a lényeg KELL 1berugókar,(mert ezmár menthetetlen)ha valaki tud valamit szoljon létszi...