Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,
Nekem megvan a térkép, csak sajna 393 mega és nem tudom hova feltölteni ha valaki ad tárhelyet szivesen feldobom.
Vagyha másnem feladom postán csakhát az nem valami gyors 21. századi megoldás
Jo reggelt...nincs kedvem melozni
morgen,
Jó reggelt Mindenkinek!
Enyém az arany!?
Tudna nekem esetleg valaki segíteni, szükségem lenne egy katonai térképre! Visszaolvastam nem is keveset, és több linket is találtam, de sajnos egyik sem működik.
nikk--enyémen 13/49 es áttétel van,,szerintem ez jó rá pont,,1-2-3 ba egy hirtelen gázadásra hanyattvág simán az enyém szal még talán kicsit erős is,,De ha csak endurozásra használod előre mehet szerintem 14 es is,szerintem,amúgy előre :(11-16 ig lehet kapni hozzá,,hátulra:39-54 ig http://www.pbr.it/catalogo_onl...),már lassan lekéne cserélnem a lánckerekeket,,mert már tarajosak nagyon,,hátul már 1-2 fog hiányzik is ,Parillánál van most láncszett akció,( www.parilla.hu ),RMx re ennyi lenne: Ön motorjára.
Ára:15.900Ft(wrp első lánckerék+Reikon hátsó lánckerék+AFAM 520MR1-G lánc)
Mivel versenyzők is előszerettel viszik tőlünk ,az említett láncszett megfelelő Önnek a hobby szinten való krosszozásra. ha összejön a lé rá akkor mindenképpp kell egy láncszett nekem
amúgy bocs hogy csak most írok,,de hétvégén motorvétel( haver vett egy Tsr-t ,,meg annak a hengerfejezése ,,mert forralta a kicsike avizet,,de már úgynézki baba lett )

Jah és még akarom kérdezni tőled nikk hogy neked mióta van meg az Rmx ed,,általában mennyit használod,,,,hogyan,,és hogy eddig miket kelett rajta csinálni,,én ugye nemrég vettem az enyémet,,de eddig nagyon bevált "nemnagyon van elötte akadály"
Miért?mi ez?suzi RMX125?
kuláznom köll dilo
anutámnak babakék szökőkutat
Hogy mondták a blöffben a nyúlat élesben hátúlról
értem és köszi
...jó,hogy hosszú a füle mert faszán meg lehet markolni mi ...1x lehetne valami(valaki) köztünk,mondjuk Elissa
Külsőre szép moci de,nem lát bele senki sem ,hogy mi a helyzet a blokkban...azt tudnám tanácsolni ha megveszed szedesd szét a blokkját és dobasd ki belőle a két főtengely csapágy hézagoló lapot és akkor nem lesz probléma a motorjával mert a zosztrákok mintha direkt szarúl hézagolnák ki
az automata dekót is szedesd ki mert az is néha tud galibát csinálni ,ezt beszélik a régi bergesek...olajcsere az lényeges mint minden 4t mocinál...ha szerelő köll szólj amúgy jó gép csak régóta jegelik a sógorok de,majd 09 es az már kafán néz ki de...nem adnak senkinek a kiállításokra új berget gondolom félnek a narancsok csak nem tom mitől..az e2 vb első futamot nyerte a svéd csávó vele tehát nem lehet szar
elissának esik a zsél
szewa sanya! megvolt ....neked ?

ezt úgy kérdezted mintha kocsmában ülnénk és megkérdeznéd tőlem, hogy te zééé neked megvolt elissa ?
persze ez csak egy vicc de nem tudtam élőbb példát felhozni
sanya72,látom meg hallottam h Husaberges vagy!Mit szolsz ehez?Vásárláskor mire figyeljek? előre is köszi! http://www.hasznaltauto.hu/1896211_husaberg_fc_2005
a para a különolajozásnál nem is annyira az hogy esetleg tönkre megy a szivattyú meg , hogy egykeréknél nincs kenés (persze ez is egy szempont miért nincs különolajozás "rendes" motoroknál )

nikk a rendes motorok idézőjelben volt nem megsértődni....csak tudományosan magyarázom és ehhez elengedhetetlen , hogy nevén nevezzem a dolgokat
na a lényeg leginkább abban rejlik , hogy ez a rendszer nem versenymotorok olajozására lett kifejlesztve hanem a német piac követelményeire, hogy ezáltal megkönnyítsék a marháknak a tankolást.....mikor tervbe vették a keverék forgalomból való kivonását
és végre itt a lényeg ami pofonegyszerű miért nincs ilyen csingilingi versenymotorokon ...hogy ez a pumpa a mindenkori pillanatra a szupertökéletes keveréket képtelen előállítani .....ezért a tervezők szemében csak rontani tud drága dolgokon ....
tehát felesleges és nemcsak a súlya miatt

ezt egyszerűen onnan tudnád meg ha csinálnál rendes olajból rendes keveréket és kikötve az eredeti olajszivattyút azonnal észrevenné néhány csodát a paripádon
meg volt a nyúúúl mindenkinek
Igazat és jól beszélsz,én is ugyanigy vagyok vele..
szewa.....állítólag hajnalban esett ...de elolvadt viszont a hegytetőkön megmaradhatott
üdvözletem Esztergomba is volt hó?
jó estét az uraknak ! megjöttem
Igen sajnos mert ma helyett tegnap mentünk le, és késön indultunk . Majd legközelebb
Én meg nem igazán értem a parát a szivattyú kapcsán. Ha jól számolom, ez a negyedik különolajzású vasam, összesen vagy tizenöt évet motroztam ilyenekkel. És semmi baj nem volt sose. Mér is lenne? Hisz ez a szivattyú állandóan friss olajban fut. És minden mosás után ránézek a tartályra, de van visszajelzője is. Oszt ha fogyni kezd, nem várom meg a végét. Legalább egy tucat érvet tudok felsorakoztatni a szivattyú mellett. Nem vagyunk egyformák, én szeretem