szia atsz ...meg málnaszörpös jó reggelt mindenkinek!
nyugodtan visszaküldheted....akkor csak a postát bukod, bár kérdés mennyi volt a postaköltség.....lehet nem éri meg vele szarakodni.........
olyan érzésem van mintha csak fél 7 lenne
na megnézem ktn-t jó lett -e a fémragasztás
amúgy tehnapi eset .............ilyen hullámos ösvényen repültünk és ki-kihagyogattam egy-egy hullámot és beleugortam a következőbe mint ahogy azt kell........és vesztemre kb. 40-50 es tempónál beleugrottam egyikbe és ott a gödör alján gyerekfej méretű szikladarab elbújva várta , hogy széjjelcsapja deklimet..........meg se bírtam állni csak 30 méterrel odébb....
szia zoozee!
nahát az a baj,hogy azon a részen ér bele az alaplap,amivel szemben a mágnes van.Tehát a tekercs ér bele,vagyis túl kicsi a belső átmérője annak amit küldtél.Vagyis a mágnesből kéne levenni egy kicsit,hogy el tudjon fordulni,de hát azt hogy
Szóval szerintem a lendkerék nem lesz jó ahhoz az alaplaphoz semmiképp.
Nem csináltam vele semmi,úgy van,ahogy küldted.
Dehát most nem várhatom el,hogy visszavedd,mert én mondtam,hogy küldd,pedig a méreteket is tudtam.
áhh
Valami robogóét rá lehet tenni szted?mert abból van bontott mint a szemét nem?
egyébként eredetileg kawa kxt 250 ből van a blokkés az 85ös évjárat(Tecate A2)
Egy két évvel korábbi kxével egyezhet meg.
köszi a segítséget
még arra is lusta, hogy eltolja a kukáig
nyugodtan visszaküldheted....akkor csak a postát bukod, bár kérdés mennyi volt a postaköltség.....lehet nem éri meg vele szarakodni.........
olyan érzésem van mintha csak fél 7 lenne
na megnézem ktn-t jó lett -e a fémragasztás
amúgy tehnapi eset .............ilyen hullámos ösvényen repültünk és ki-kihagyogattam egy-egy hullámot és beleugortam a következőbe mint ahogy azt kell........és vesztemre kb. 40-50 es tempónál beleugrottam egyikbe és ott a gödör alján gyerekfej méretű szikladarab elbújva várta , hogy széjjelcsapja deklimet..........meg se bírtam állni csak 30 méterrel odébb....
nahát az a baj,hogy azon a részen ér bele az alaplap,amivel szemben a mágnes van.Tehát a tekercs ér bele,vagyis túl kicsi a belső átmérője annak amit küldtél.Vagyis a mágnesből kéne levenni egy kicsit,hogy el tudjon fordulni,de hát azt hogy
Szóval szerintem a lendkerék nem lesz jó ahhoz az alaplaphoz semmiképp.
Nem csináltam vele semmi,úgy van,ahogy küldted.
Dehát most nem várhatom el,hogy visszavedd,mert én mondtam,hogy küldd,pedig a méreteket is tudtam.
áhh
Valami robogóét rá lehet tenni szted?mert abból van bontott mint a szemét nem?
egyébként eredetileg kawa kxt 250 ből van a blokkés az 85ös évjárat(Tecate A2)
Egy két évvel korábbi kxével egyezhet meg.
köszi a segítséget
A gyári katalógus szerint ez a motor (2008-as) befecskendezős, de ez tuti karburátoros!
BMW
na de most komolyan.a a komplett gázbowden (bowden+bowdenház) menyi? 200?
ha épitesz akkor meg 17-20körül lehet
hogy miért? azé mert szeretnék csatlakozni a csapatba!