Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek oviba
honda:
szelepcsakadás,havernak kb 5 óránként elment a hézag....
honda amugy is egy beteg motor,túl erős...nemjó
dév én a helyedben crf et vennék, honda az honda, igaz h drága hozzá a cucc... de tetudod, kérdezz körbe egy pár embert akinek van ijen gépe, vagy tud rola vmit
most hétvégén is megyünk kőszárhegyre
kicist begyakoroljuk a pályát!
muszáááj
Most hol?

Én szombatra tervezem a Monori Női motocross látogatását.
köszi
jóhogy
De most hétvégén is leszek
Szióka!

Április 13.-án leszel Kőszárhegyen?
jah Faisst gratula
csao
amugy tegnap épp beszéltem haverral hogy lehet bele kéne vágnom egy rmz450 be...
szeirntem 1,3-1,4 körül el tudnék hozni egy zsír uj 2007 es-t
ez a 2005 szerintem még elégé kiforratlan gép..ez volt az első szériás 450 a suzukinak ha jól emléxem
de mindenesetre szép gép
mennyi az ára?
kicsit megpucoltam a gépet
még jobbat
jó napokat !
nem...ktm-nél
Szia Elissa!

Parillától rendelted?
én gyújtás hibára tippelek nekem is volt 125 ös cr em úgy kezdődött hogy nezezen idult aztán már csak tólásra aztán sehogy és erőtlen volt meg ilyenek bár az fura hogy 1-2 ben nem megy jól és 3.tól fölfele meg megy
Hello Ec-ek most rendeltem meg a láncszettet a gépre...elvileg szárdára már itt is lex
Sziasztok!

Miért van az hogy 1-2ben nem akar rendesen menni a moci nem pörög ki rendesen, erőtlen. Üresben kipörög és 3.tól felfele viszont nagyon megy . De 1-2 szinte totálisan semmi. Előre is köszi a válaszokat!
86os 125ős CR-ről lenne szó.
Ezaz, vegyél MOTORT
Néhány képet én is csináltam tegnap, majd fölteszem.(szerdán)

Ahogy elnéztem, az első futamban sem volt a legjobb a rajt, persze a zsokéalkatok fordulnak először az tuti. Ott még nem kell motorozni, csak húzni a gázt...

Gratu a helyezéshez, jó volt a verseny meg az idő, kurvasok induló volt és ráadásul elég jól küldték.
Nekem is mennem kell,majd csak S-te leszek
mindjárt jövök megyek oviba
Csáó! Jegeltem a terepet,mostanáig de,lassan el ek offolni is
szia sanya mi a helyzet mostmár csak supermotóval nyomulsz ? terep szünetel ?
Reggölt
jó reggelt ! gratula dévnek mindjárt meg is ragadom az alkalmat, hogy szóljak neked , hogy itt a te időd és megtaláltam motorodat amihez végre semmit nem kell venned és versenyezhetsz is vele a hétvégén akár .....egyik barátom most gondolta, hogy eladná....egyből rád gondoltam .....szerintem több dolog miatt ne hagyd ki ha elmegy a kawa .....majd összehozlak benneteket .............nagyon patent gép
szerintem inkább ilyenbe gondolkodj amikor cserélsz ........jó nem egy ktm de ez garantáltan full patika