Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah
azt sem tudtátok hogy az erdöben lévö uthálozatot is motorosok hozták létre,,,,,? két motoros egymás mellett kábé 1,80 méterre motorozott évtizedeken kersztűl, egészen addig amig bakhátasra nem kopott az erdei ut, amikor a bakhát magassága elérte a sztendert által elfogadott magasságot amit a természetvédelmi hatoság ellenörzött, akkor kijelöltek nekik ujj feladatot,,
kár... na mind1 majd' máskor...
Kőszárhegyre megyek ( )
Szkály látom előbukkantál te is!
7-végén jösz?
Egy ilyen kéne a hátsójába.http://www.goldengate.hu/kisma...
a still fűrész,és a puskalövés hangjára az állatok, immuninsak, a terepjáro, és az erdészeti farablo gépek hangját baráti zajnak veszik, de a motor hangra szivinfarktust kapnak,,
nem hiszem el hogy ilyen vakok vagytok hogy nem láttátok azt a sok elhullott özet szan szét az erdökben, na azok mind a motorosok miatt pusztultak el,,,
Skyro=zozi der zvájte
Fuj ez nagyon durva nem is megyek többet erdőbe motorozni
többnyire kitaposott úton megyünk, ergo kárt már nincs mibe tenni....a sok fasz kidönti a fát amit néha csak kikerülni lehet....miközbe kikerüljük rögtön nem az uton megyünk....
van itt logika.....
Az összes ilyet találjon az ágyában!
felszántják a motorosok a talajt az egy tény
de arról miért kussol az összes fasszopó hogy amikor sáros a talaj olyan vályatokat csinálnak a terepjárójukkal hogy kitöröd a bokádat?!
zavarjuk az állatok...mé bazze ők nem?
Elém egy tekercs kerítés drotott dobtak ki a kiserdőben
Én még azt birom mikor erdőbe a túristák ugatnak, hogy itt nem lehet motorozni aztán életükbe nem jártak még az adott helyen...na meg azok a 20 cm átmérőjű fák amiket ki raknak...
szar a link-.....
Egy hat tagú motoros csapatot ellenőriztek, akik engedély nélkül hajtottak be a fokozottan védett természetvédelmi területre. Az őrök lefoglalták a motorokat és vezetőik ellen természetkárosítás miatt indítottak eljárást. A kerekek ugyanis felszakítják a védett növényzet felső részét és utakat vájnak a talajba.

A büntetés fejenként akár 150 ezer forint is lehet.
Minket is baszogat a helyi vadász, hogy ne motorozzunk a reptéri kis pályán mert zavarjuk az állatokat. Mondtam neki akkor megyünk a Merzse mocsárhoz az természet védelmi terület erre mondja a barom hogy ott sem . Én meg mondtam neki hogy pedig a két hely közül az egyiken úgy is motorozni fogunk törődjön bele. Nincs választási lehetősége. Na erre elhúzta a belét.
Aha...
Hétvégén mi is tekeregtünk erre-arra aztán út közepén állt egy kis Suzuki dzsip,hátsó ablakon egy kis matrica olyasmi mint a "term. védelmi terület" tábla le lasíttunk, tag kinéz hátra aztán inkább megfordultunk...
Retek klubon a híradóban mutatták
hol ? mikor? kik? miért?
Láttam 450-es rmz-t is meg quad is volt.
Úgy láttam Dr-z-k voltak nem?
Elkoboztak megint 6 motort Fokozottan védett természetvédelmi területen erre mit is lehet mondani hülyék voltak a fiuk nem tudtak elmenekülni?
Na itten vagyok