szaraz18..amit írtam a Durablend 4T 10W40-ről az ilyne hivataolos szöveg,,szerintem simán jó a Cr be ez az olaj,, Én pl nemrég az Rm be ,,JET benzinkúton vettem egy TEBOIL 4t superbike olajat,,mert miután megvettem a motort 2 héttel néztem meg a blokkban az oljat és volt benne talán 2 deci ,,leresztő csavar nemtömített semmit,,csak bevolt csavarva,csavar már elvolt kopva benne,, áhh nemis voltam ideges,,lett bele újj csavar,,tömítőanyag,,,,,vasárnap nemtudtam emenni sehova,,és kelet valami jó olaj,,tökéletesen működik vele a motor úgy érzem,,
csatolok hozzá képet,,ha valakinek van valami véleménye hogy jó lehet e ez az Rmx .be vagy nemigazán,,írjon az olajosdoboz hátulján ottvan hogy:" az Olaj különleges tulajdonságainak következtében megfelel a motor és váltók különleges követelményeinek is,,így gondoltam jólessz a kuplungnak is igaz hogy 4 ezer ft volt,,de Vasárnap ilyet tudtam venn i
Nemszeretik a vadászok hogyha rajtuk kívűl másis van az erdőben, mert akkor kiderűl, hogy ők meg lopják a vadat. Ha kint vagyok az őzek a szarvasok és még a nyulak is megállnak megnéznek. Nem úgy tünnek mint aki nagyom fél.
jogos, aki azt a hirt is leirta annak is annyi esze lehetett, meg annak is aki elhitte, ,,,
egyik összel találtam a nyomban egy elhullajtott agancs eggyik felét, megáltam gondoltam haza viszem,,hátizsákbol kábé több mint a fele kiállt volna, van nálam mindig gyorskötözö, gondoltam majd a kormányra,, aha tullogott minden irányba nem kicsit a meredezö oldal ágakrol ne is beszéljűnk, a vége az lett hogy ott ahol volt elhajitottam és mentem tovább,,,
de ha a végén van még az öz is az agancsnak akkor biztos fel birtam volna valahová, kötözni,,
és az a hír hogy motoros fejberúgott egy őzet haza vitte?
útközbe 4x megerőszakolta miközbe mind2kezével fogta a kormányt akkor most mi akrobaták vagyunk?
Érthetőbben megfoglamaznád?
Kerkyra :a másik forum alszik mindenki elfáradt Monoron.
Faisst?
zozeee?
valaki válaszoljon:)
majd holnap
csatolok hozzá képet,,ha valakinek van valami véleménye hogy jó lehet e ez az Rmx .be vagy nemigazán,,írjon
egyik összel találtam a nyomban egy elhullajtott agancs eggyik felét, megáltam gondoltam haza viszem,,hátizsákbol kábé több mint a fele kiállt volna, van nálam mindig gyorskötözö, gondoltam majd a kormányra,, aha tullogott minden irányba nem kicsit a meredezö oldal ágakrol ne is beszéljűnk, a vége az lett hogy ott ahol volt elhajitottam és mentem tovább,,,
de ha a végén van még az öz is az agancsnak akkor biztos fel birtam volna valahová, kötözni,,
útközbe 4x megerőszakolta miközbe mind2kezével fogta a kormányt
de te is láttad ahól találkoztunk ott visszafelé
az a felmenő mekkora szar már (persze mi csináltuk)