Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ezen értsd azt hogy ártani nem fog....... de nem ez a belevaló olaj....
Hát ezt most sajna nem értem lehet h érthetetlen vagyok vagy nem tudom:)
Érthetőbben megfoglamaznád?
és nem lehet kapni belevaló olajat amúgy vagy ez ingyen volt ?
hát ártani nem használ
Ezt ma már láttam,.
Igen ez egy kicsit pörgősebb
Szevasztok ! Látom árulod a vasat ,mi lesz a következö? Köszárhegyre jösz?
Kerkyra :a másik forum alszik mindenki elfáradt Monoron.
Ez már animál a javábol ,én inkább egy öz bakkal kuratnám az ilyen faszkalapok picsáját.
milyet vettél bele ?
Akkor most szerintetek jó bele az az olaj amit vettem vagy nem?
Faisst?
zozeee?
valaki válaszoljon:)
ha igazat írtál akkor valoszinüleg nem rakják be
viszlát urak
majd holnap
Szeva
Üdv Köreinkben
Irtam rá egy monologot de lehet hogy nem teszik be mert moderálják. Én biztos nem áltam volna meg .
szaraz18..amit írtam a Durablend 4T 10W40-ről az ilyne hivataolos szöveg,,szerintem simán jó a Cr be ez az olaj,, Én pl nemrég az Rm be ,,JET benzinkúton vettem egy TEBOIL 4t superbike olajat,,mert miután megvettem a motort 2 héttel néztem meg a blokkban az oljat és volt benne talán 2 deci ,,leresztő csavar nemtömített semmit,,csak bevolt csavarva,csavar már elvolt kopva benne,, áhh nemis voltam ideges,,lett bele újj csavar,,tömítőanyag,,,,,vasárnap nemtudtam emenni sehova,,és kelet valami jó olaj,,tökéletesen működik vele a motor úgy érzem,,
csatolok hozzá képet,,ha valakinek van valami véleménye hogy jó lehet e ez az Rmx .be vagy nemigazán,,írjon az olajosdoboz hátulján ottvan hogy:" az Olaj különleges tulajdonságainak következtében megfelel a motor és váltók különleges követelményeinek is,,így gondoltam jólessz a kuplungnak is igaz hogy 4 ezer ft volt,,de Vasárnap ilyet tudtam venn i
csinos polip
Nemszeretik a vadászok hogyha rajtuk kívűl másis van az erdőben, mert akkor kiderűl, hogy ők meg lopják a vadat. Ha kint vagyok az őzek a szarvasok és még a nyulak is megállnak megnéznek. Nem úgy tünnek mint aki nagyom fél.
jogos, aki azt a hirt is leirta annak is annyi esze lehetett, meg annak is aki elhitte, ,,,
egyik összel találtam a nyomban egy elhullajtott agancs eggyik felét, megáltam gondoltam haza viszem,,hátizsákbol kábé több mint a fele kiállt volna, van nálam mindig gyorskötözö, gondoltam majd a kormányra,, aha tullogott minden irányba nem kicsit a meredezö oldal ágakrol ne is beszéljűnk, a vége az lett hogy ott ahol volt elhajitottam és mentem tovább,,,
de ha a végén van még az öz is az agancsnak akkor biztos fel birtam volna valahová, kötözni,,
de nem is lett belőle nagy hír, pedig ha kis valoságalapja is lett volna tuti ki lenne plakátozva mindehol, hogy a csunyroszmotorosok
és az a hír hogy motoros fejberúgott egy őzet haza vitte?
útközbe 4x megerőszakolta miközbe mind2kezével fogta a kormányt akkor most mi akrobaták vagyunk?
felmenő helyett a dombnak az oldala

de te is láttad ahól találkoztunk ott visszafelé
az a felmenő mekkora szar már (persze mi csináltuk)