Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szewa ronis
most elárultad a nagy üzletet
most "ezek" is gazdagok lesznek

G point-ról mik a hírek ?
de miért is kérdezem tőled mikor te nem is szeretsz motorozni
kűlömben is kijaza bubba,,?
jo reggelt,, vald be zoozee érdekelt vagy az ATF bizniszben, vettél ATF részvényeket, és most majd jol meggazdagszol belöle,,
jó reggelt !

amúgy nem akarok rábeszélni senkit az atf-re ...de ha bubbának jó volt akkor nekem is
mi is nagyonrég kűfődi versenyzőktől lestük aztán használtuk és rájöttünk miért kell...és nem volt bánat...még valahol neten van fékbadi mérés valami kétütemű supermotyónak és ott is említi a csávó, hogy jobb lett a híg olajtól...dehát ez fizika ...
sok motorunk volt amibe ezt raktuk a csapatba és utánna láttuk a blokkját is később belülről némelyiknek és megnyugtatlak semmi probléma az olajjal kapcsolatosan.........mondjuk max. kéthavonta oil cserebere

amúgy meg a rángatás...volt egy apriliám abban is atf de a kuplunglamellái olyan f@szul haraptak a nem kopólemezekbe(acél) , hogy rángatott....voltak furcsa nyomok rajtuk...megköszörülni nem tudtam mert már vékony volt...cseréltem acéllamellát és láss csodát jó lett.......arra gyanakodtam , hogy az acéllamellák vékonyságuk miatt behullámozódtak mikor odaeresztettem a kuplungot mint egy féktárcsa és ez okozhatta a rángatást.....de nem tudom ...alig hiszem mert ez nem egy részen fog mint a féknyereg és mögötte összehullámosodik a vékony tárcsa ... lehet hogy a felülete volt csak szar de azt nem tudtam kipróbálni mert pengére kellett volna síkköszörnyülni .....
az olajtol nem lehet
meg kellene más márkáju olajjal is probálni,nem gondolod?
ilyet 250-es yz-nél láttam még friss volt az olaj.
Nem teték be a ge*ik ,pedig ronda szavaknál kicseréltem a betüket
A legszebb az hogy a szerelök se tudják már majdnem mindent kicseréltem.
Igen a kek trénspoting az enyém. A bovden az szerinten jó ,fogalmam sincs mi baja lehet.
ha elég gyakran cseréled akkor szinte mind1!én repszolt használok a váltoba...sztem fél évente kell cserélni!nekem bevált!
Aham azért kérdeztem h te is ezt használod rosszul fogalmaztam használtad merrt tudtam h volt 2T-d!
köszi a segítséget akkor beszerzek 1 ien olajat!
A bovdened jó? Nekem most kellett cserélni az RMZ-n, mert kemény volt a kuplung. Könnyen jár? Ja, a tiéd a kék TRANSPORTER? Mi voltunk akkor mellettetek Nyáregyházán, a másik kékkel!
10 évig ilyet használtam és a barátaim ismerőseim is ...és ha lesz még kétütemem mindíg atf-et fogok rakni bele

most 4T-m van ...oda más olaj kell mert a motort is az olajozza
Én a legjobb IPON 2t váltoolajat használom direkt ilyen motorba van kifejlesztve és amikor uj olajat teszek bele tuti csinálja ,a multkor probábol vagy két honapig nem cseréltem le és lás csodát alig csinálta a rángatást ,hétvégén Monoron alig tudtam elrajtolni olyan szar de mitöl azt nem tudom ,már arra gondoltam hogy rakok bele valami shel rotax dizelolajat hátha megjön az esze hogy ne rángasson.
Te is ilyen olajat használsz amit belinkeltél?
ja vagy a gyári váltó olajak is jók .....bár vastagabbak ezért reggel még ugranak egyet .....és az apró tuning ami másfél ló az még mindíg az ATF javára dönt ...
havonta kéthavonta meg csere ...........és 2000 huf kb.
Persze hogy láttad a másik fórumról Galustól bugáztam.
motorex gear oil ilyet pakolj bele !44
oké köszi szépen!
előbb elfelejtettem, hogy 4T -be nem jó az ATF
Zozee légyszives nem tudnál nekem ajánlani valami "olcsó" és jó olajat ?
meg akkor végképp mien olajat vegyek bele?
már mondtam amúgy itt a fórumon ezerszer , hogy van erre speciális olaj......
de amúgy 2T crossgépbe mindíg ATF /automata váltóolaj/olajat használtunk a castrol-tól vagy más neves gyártótól
ez azért jó / legjobb/mert nagyon jól olajoz.....extracsúszásgátlós(ez jó a kuplungod miatt ).... és híg mint az állat ezért versenyzők is előszeretettel használják .....egyrészt azért mert reggel mikor hideg is van kuplung egyből nem ugrik el a ló alólad......másrészt lóerőbe se mindegy hogy nem zsírt tekertetünk a váltóval...kevesebb a veszteség

többször már boztos nem írom le ezt
Ha már itt tartunk az én mocimon buziskodik a kuplung ,már az öszes lamellát kicseréltem ,a kuplungházat is megreszeltük nincs beverödés és ha engeden rá rángat,mi lehet a probléma ?/KX 250 2t/
Nem nem volt ingyen 2200 ért vettem bele a Tescoba!
mondom 10W40 es csak jó bele de valaki szerint jó bele valaki szerint meg nem és nem tudom most mi lenne a jó