Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán annyi, hogy a régi-új változatban elég visszahúzódó lettem
És a "régi-régi" Te az miben különbözött a "régi-új"-tól?

/Aki tudja követni hogy mit kérdezek azok között értékes nyereményeket sorsolok ki! /
ahan...... nem is értem, akkor hogyan tudtam olyan lenni, mert aki igazából ismer az tudja, hogy eléggé más vagyok
a régi és az új között volt az a pár hónap amikor kifordultam magamból
A "csaklegyenbetömverajtamafolytonosságihiány"-én
edre gondolsz?
előző kiadást inkább elfelejteném................ az nem én voltam
Aha És akkor mi a különbség az előző kiadásokhoz képest?
régi és új Anita egyben egy elég nyugis, de moto mániás csajt takar

ahan,értem..............
És milyen a "régi" meg milyen az "új"?

Ja...SM kerekek utoljára 2006 őszén voltak a motorban...
Elvileg igen, de hogy gyakorlatban is tudok-e majd az azért még messze nem 100%...momentán se első se hátsó futómű nincs a motorban...
de most már a "régi" Anita vagyok, úgyhogy nem fogok mindig változni ám

Most inkább az endurozás megy?
De a hétvégi KTM clubbos talin gondolom azért ott leszel nem?
Gyorsan teccik változni

1 hétvégére bizti nem fogom átszerelni a SM szettet! Buli meg aztán főleg nem érdekel, egyáltalán nem vagyok társasági ember...
Ami volt elmúlt.................

Bizti nincs kedved lejönni Visontára? Én nagyon várom már! Szombat este egy jó kis fórumos ismerkedős buli lesz.
Mi ez a szégyellősség, nem lefetyelős szmájlit rajzoltam (mert nincs olyan )!

Ja, bár elég csekély (=0) az érdeklődés

A mocit árulod még?

Nem hiszem.
Szió!

Te jössz Visontára 20.-án?
Sziasztok Na itt(is)megy a szövegelés pár nagyon okos hozzászolás http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=7240&gopage=last
csőőőő
megnéztem a vasad voltál egy párszor edzeni nyáregyházán ha jól emlékszem ugye? egy párszor kinn voltam és ismerős volt az oigo-s matricás kx
ATF Bubba,,
tölem bármikor mehetűnk G-pontra akár ma is,, ti beszéljétek le egymással nektek mikor jo, és szoljatok,,
a hétvégével kapcsolatban jöttök, vagy se,,a program ugy lenne hogy pénteken délután lemegyűnk szegedre ott megalszunk egy cimbinél,(ha lehet akkor éjjel összejövűnk a nejével) és másnap reggel megyűnk le romcsiba, onnan tölűk még 180 km, kb 2,5 ora kocsival, szállás egy erdei vadászkastélyban, szombat vasárnap motorozás, vasárnap valamikor délután haza,,
bubba kérlekszépen ...ő egy atf olajügynök

neki a négyütemjében is az van .....különben megmondta sima olajjal a 20.-dik helyre se jutna föl