Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dupla kéztörést már láttam de, dupla lábtörést még nem jobbulást kívánok
Egyébként nekem lett volna a legkönnyebb munkahelyi balesetet előadni, mert én Kaposváron vagyok, a főnökség meg Pesten. De full korrekt a főnök, meg a cég, így eszembe sem jutott...
Ezt jól összehoztad...
Na igen,meg délután is
igen
Sziasztok!Nógrád és Heves megyéből van valaki?Nem társulni akarok hanem másról van szó!
Hellosztok!
Keresek Honda cr 250 95 ös évjárathoz jó rezonátort!
Amikor nekem eltört a lábam, én is azt mondtam munkahelyen hogy leestem a létráról!

A kórházakról meg annyit: nekem először csak azt mondták hogy az egyik van eltörve, 4 napig próbáltam ráállni! Nem ment!
A harcosok klubja jutott eszembe, amikor a csávó összeveri magát, és a berendezést a főnöke irodájában, az örök pedig benyitna ő pedig a földön térdel. Rögtön kiharcolt 1 évi fizetést + egyéb juttatásokat. Szerintem jó film, az egyik kedvencem, teli filozófiával.
Fogd rá hogy a főnököd törte el a kezedet
Ez nekem is eszembe jutott, hétfő délelőt mentem a korházba, munkaidőben.
Képzeld ha megkér ne mondjam, hogy a munkahelyen történt.
délelőtt, hogy fórumoznak a betegek
miért nem örül annak a köcsög főnököd, hogy jóindulatodnak köszönhetően nem másnap mentél kórházba az irodából , rögtön egy műelcsúszás után üzemibalesetként 100% pénzzel pihizni
Na látod, ez egy a dolgok közül, amibe kapaszkodhacc. Persze igazad van, én is szeretem az európai megoldásokat, de ha borulni láccik minden, hát lehet érvekre szükség
Szeretem ezt a munkahelyet, és nem szívesen égetnék fel magam mögött mindent, egyszerűen gusztustalanak tartom, amit most velem művel. Az APEH egyébként is automatikusan eljárást fog indítani, erről kaptam egy értesítőt, ugyanis a TB-m nem volt rendben a korházban. Véleményem szerint, ez is közrejátszik abban, hogy gyorsan megakart szabadulni tőlem. Persze azóta gyorsan rendezték a dolgot.
vagy ráküldöd az apehot
Köszi a jó tanácsokat, szükségem is lehet rá.
A motor papírjai teljesen rendben vannak, a korházi jelentésben persze az van, hogy vasárnap délután gyalogosan elestem.
Ez pont egy olyan vállalkozás, ahol nehéz lenne olyat talál ami rendben van. Elméletileg én vagyok fölényes helyzetben, gyakorlatilag viszont nem. Várok még egy kicsit, míg lenyugszanak a kedélyek, + megvárom, hogy megkell-e műteni, és utána bemegyek, megpróbálok vele egyezkedni. Egy próbát megér, ha nem megy, és mivel úgy érzem nincs mit vesztenem, mindent kitálalok, és bíróságra viszem az ügyet.
Egyébként mi köze hozzá, hogy milyen kezes vagy? Majd a nyelvedbe harapsz és jobbal kanalazod a levest
Vaze, aszittem, valami létracipelő vagy, csavarhúzóforgató, esetleg hivatásos tornász

Akkor sztem számítógép előtt ülsz, és vered a bötüket. Így mi a baja?
Na, akkor néhány tanács. Én csak azért mondtam meg a főnöknek, hogy mi történt pontosan, mert totál jó fej. A kórházi zárójelentésen a hivatalos verzió a fürdőkád. Bár egyébként kinyalhattyák, mert rendszámos, műszakis, vagyis tök hivatalos vasam van, minden papírom rendben. Tehát nem sportbalesetem, hanem gépjármű (vagy közúti) balesetem volt. Igaz, sérüléskor rendőrt kéne hívni, de hát éppen egy csepp vér sem volt.

Tehát:
1. nem baj, ha hivatalos a vas
2. nem kell mindenkinek tudni az igazat
3. éppen focizhattál is. Az se jobb semmivel, van barát, akinek platinarúd meg csavarok kellettek egy becsúszás után. Vagy elcsúszhattál a fürdőszobában. Kérdés, mi van a zárójelentésen.
4. Ha télleg gáz, még szabira is elmehecc, és akkor aztán semmi köze hozzá
5. A nem hivatalos résszel sajna nem tudsz mit kezdeni
6. ha köcsögösködik, biztos tudod, hogy nincs ma olyan vállalkozás, ahol minden rendben van (ahol mindent rendben találnak a hatóságok)
7. ahhoz, hogy kirúgjon, ALAPOS indokot kell, találjon. Ezért sokan szeretik a közös megegyezést. De a nevében benne van, h akkor Te is diktálhacc
Sajnos most azzal sem lennék kisegítve..
4 évi munkaviszony után, nem gondoltam volna, hogy így végződik, elég kilátástalannak látom a helyzetem. Remélem legalább műteni nem kell majd.
csőőőőő
tudsz képet felrakni ?
amikor bratyóm beteg volt,és nem ment be dolgozni....őt ugyan nem rugták ki,de ugyan úgy dolgoznia kellett,csak otthon..
kiküldték neki taxival a laptopját és otthon kellett nyomnia...
akkor jól nyakon kell baszkodni egy párszor....
ezt a parasztot
Gyártásszervező, és logisztikai asszisztensként dolgozom egyébként, nem lenne para a munka így sem..